Pod2G si parerea sa despre iOS 7

  Pod2G este unul dintre celebrii hackeri ai echipei Evad3rs, cea care cu doar cateva luni de zile in urma lansa singura solutie de jailbreak pentru iOS 6. Luand exemplul sutelor de mii de utilizatori din lumea intreaga, Pod2G a instalat iOS 7 pe propriul terminal si a inceput sa testeze viitoarea versiune a sistemului de operare gandit de catre Apple, iar impresiile sale sunt “in linie” cu cele ale majoritatii utilizatorilor din lumea intreaga. Hackerul este nemultumit de ceea ce a reusit Apple sa dezvolte pentru noi, sentiment impartasit de mai toata lumea.

  Problema cu Pod2G este ca el ar trebui sa dezvolte viitoare solutii de jailbreak pentru iOS, asa ca opinia sa conteaza foarte mult pentru cei care depind de aceste solutii de jailbreak, iar testele pe care le va face el vor determina cel mai probabil decizia de a continua cu dezvoltarea solutiilor de jailbreak sau nu.

26 COMENTARII

  1. Are cea mai mare dreptate.
    Dupa cateva zile de folosire am realizat ca ios6 e cu mult mai ‘apple’.
    Ios7 e deja android: ‘simplificand’ ios-ul tocmai ce l-au transformat in android. Nc, ls e pur android. E oribil. Eu unu raman la 6.

  2. Sunt exact de aceeasi parere cu el, si azi-noapte ma jur ca am visat ca mi-am cumparat un S4 din cauza la rahatu asta care se numeste iOS 7, ma jur. E un cct, chit ca e in beta 1, si dupa 15 alte beta-uri, o sa-i repare functionalitatea si stabilitatea, dar designu tot de rahat o sa fie. Cu parere de rau dar eu ma consideram fanboy Apple, nu si de acum incolo. Iar cei care sunt de parere ca le place iOS 7 au nevoie urgenta de ochelari. Steve cred ca se intoarce in mormant la ce porcarie a putut Cook sa scoata din iOS. Cea mai amre vina o are Ive, ma asteptam la mult mai mult de la el. PACAT!!!

  3. Puteti sa ma injurati cat vreti, daca asta va satisface, dar mie imi place mult iOS 7. E altceva fata de actuala versiune, ceva mai… bun! 😛

  4. Eu nu ii inteleg pe cei care spun ca ios 7 este urat… era mai ok sa si argumentati… Si sa mai stoti ca designul nu consta doar in iconite… Mie mi se pare ca au facut exact ce trebuia, i-au dat o nota de eleganta ios-ului. Simply su elegant.

  5. am zis asta de la lansare…ca ma gandesc la android, fara sa citesc alte opinii…se pare ca nu sunt singurul

    e deranjant sa spui ca nu e nevoie de ecran mare si apoi sa maresti, sa spui ca nu ai nevoie de setari de sistem in nc si apoi sa le pui exact ca la android etc…

    sistemul overall e mult mai stabil si prietenos, dar pretul platit e pe masura, lipsuri mari si multe, fiecare si le pune in balanta…chestia e ca pana acum ne mai pacaleau cu un siri ( care nici acum nu e in ro si e putin utilizat) poze panoramice si prezentari frumoase…acum ne-au dat un design usor mai urat la prima vedere

    bursa…e un barometru fin ce anticipeaza cu un an rezultate f slabe sau foarte bune…urmariti evalotia actiunilor si calculati un an…atunci se va intampla ceva cu apple…

    pacat…imi pare atat de rau…

  6. Vorba cuiva de mai sus, se rascoleste Jobs în mormânt. Au implementat un sistem, sau mai corect, urmează să implementeze un sistem care ar avea o utilitate mai buna pe un display mai mare ( să ne amintim de bara de notificari imensa și în general de sistem, dupa utilizarea lui, părerea mea e că, e utilizabil doar pe dimensiunea a iPhone 5, pe al meu 4s, nu mi se pare ok). Și dacă va place acest iOS, înseamnă că va place Android, astfel cred că dacă ganditi putin, eu zic că e mai avantajos să va cumparati un samsung, costa mai putin și ei lucra cu rahate din-acestea de OS de mult timp, astfel sunt “mai priceputi în rahat” decât Apple. Mă asteptam de la Cook, dar nu și de la Ive.. Eu unul o să rămân pe iOS6 pana la un iOS care va reprezenta din nou identitatea reala a Apple.

  7. Mda se vede de ce am achizitionat un Galaxy S4 si am lasat iPhone 5 de izbanda… Sorry Apple, but iOS 7 is a big fail (at least in beta)!!!

  8. Pod2G nu este nemultumit doar de interfata grafica ci si de faptul ca iOS 7 nu aduce nimic nou :
    @pod2g : “After a few days of iOS 7 beta 1 testing, I must admit that I am about to switch to an Android device.”
    @pod2g : “IMHO, this version of iOS is the worst move Apple did in a long time.”
    @pod2g : “iOS 7 design is awful, it’s slow, battery life time is the worst ever, it’s full of UI bugs and crashes. OK it’s beta 1, but still…”
    @pod2g : “I am pretty disappointed by the features I’ve seen in iOS 7. No revolution here. No big news. Just kid painting.”
    Eu sper ca pana la lansarea din toamna Apple va tine cont de nemultumirile fanilor.

    @Sag : te citez : “dacă va place acest iOS, înseamnă că va place Android”. Vrei sa zici ca iOS 7 are, de exemplu, USB host? Adica poti sa conectezi pe USB orice device standard? Sau la iOS 7 se poate schimba interfata grafica? Sau poti downloada de pe torrente? Sau … lista e prea lunga. Nu vorbi despre ce nu sti. Iti place iOS – felicitari. Dar lasa-i pe ceilalti ca nu e cazul sa facem comparatii.

  9. Salutare,
    Consider ca multi dintre voi vorbiti/scrieti ca sa va aflati in treaba!
    Daca zice Pod2G maine ca versiunea finala a iOS7 este dementiala, apoi si voi toti..DEMENTIAL !!!
    Acu ce sa faca si saracu’ asta, ca din jailbreak isi scotea si el painea si acum ca iau luat-o din farfurie, normal ca e omu suparat si riposteaza putin.
    Oamenii au lansat si ei prima versiune, o sa o imbunatateasca si la final va iesi mult mai bine.

    spor

  10. luati-va fratilor samsung ,mutati-va pe android k nu plange apple dupa voi .p aia ii dor undeva de parearea voastra jalnica.nu trebuie sa neo impartasiti si noua k nu va intreba nimeni daca va place ios 7(asta pentru cei frustrati care nu pot dormi noapte k nu e iosul asa kum vor ei).jalnic .ROMANIA

  11. PLM…tre sa va supuna Pod2G ca IOS 7 e de tot kk-tul, sunt multi care nu gandesc cu creierul lor. Am MBP, iMac…sunte bestiale, dar la iOS…au dat o in bara, recunoasteti si voi.

  12. Am avut ip 4,4s,5, și îmi place iPhone, am un sg s4,și vă spun sincer să vă dați cu părerea numai despre iPhone pt că s4 e cu 50ani peste orice iPhone chiar și peste care o să apară

  13. @ionutciprian-citeste intai si personalizeaza daca poti raspunsurile

    @me- am zis de la lansare ca e de kkt, nu astept dupa pod/mod/mumu/kk sa imi zica ce sa cred:)

    personal astept sa vad ce se va mai intampla, dar asteptarile erau mari si beta1 e mult sub ele…iar apple chiar avea nevoie de ceva mare acum…

    salutari tuturor si incercati sa nu o mai dati in personale, indif de subiect pt ca nu merita, oricum nu castigati ceva…

  14. Sincer sa fiu am un coleg care are un “iFake” 5 care are android (cred) si rezultatul este si mai dezastruos fata de ios 7. Oricum mie mi se pare destul de frumusel 7-le dar in continuare sper sa schimbe culoarea. Mi se pare aiurea sa ramai doar pe o paleta alba de culori. Dar oare ce aveti cu notification center? Mie mi se pare inovator sa o aseji in partea de jos,spre deosebire de android :))

  15. E batjocoră. Au cumpărat cumva coreenii Apple? Fac ei cumva design-ul iOS 7? Pe lângă faptul că e plin de bug-uri, nu ca la altă versiune beta 1 a precedentelor iOS-uri, iOS 7 este un salt “inapoi” a companiei Apple. Sper ca la toamnă să avem ceva aproape complet schimbat!

  16. Daca ar durea prostia ar urla aia de la android……….lansarea. Android 2008 ……lansarea Ios 2007 si vezi (cã) d-le ar fi furat lumea iconitele sa fim seriosi apple facea iar android copia Nu faceti confuzii samsungul e bun dar in ce? Lcd unit cu sony au reusit pentru cã statea sony in spate .Telefoane ………VARZA.Deci sa inchei sony face calculatoare radiocd-dvd-tv – mobile de toate samsung la fel .Pe cand apple informatica si mobile de aia sunt Jupani oameni lucreaza si ei cum lucreaza lumea in elvetia cu ceasurile sau multe altele cand vre-o data apple face radio mai tare de masina ca alphine ,clarion kenwood bla…..pioneer poate o sa faca dar pana acolo sunt marcile de sus mai tari ……….Apple The Best

  17. Lockscreen si notif center e paguba. E mare si urat, eu nu vad nici o ‘simplitate’. Vad niste lietere mari de android in care nu vezi eleganta, ci amatorism.