Prima Pagina Apple Cand va fi lansata urmatoarea versiune beta a iOS 7? (grafic)

Cand va fi lansata urmatoarea versiune beta a iOS 7? (grafic)

  Luni iOS 7 beta 1 a implinit o saptamana de la lansare, iar multi se intreaba deja cand ar urma sa lanseze Apple iOS 7 beta 2, o versiune a sistemului de operare care ar putea fi disponibila inclusiv intr-o versiune compatibila cu tabletele iPad. Pentru a raspunde intrebarilor tuturor, cineva s-a gandit sa combine informatii disponibile pe wikipedia pentru a ne spune cand ar urma sa fie lansate urmatoarele versiuni beta ale sistemului de operare, dar si la ce perioada de timp de la lansarea iOS 7 beta 1 putem astepta versiunea finala.

  Uitandu-va la imaginea de mai sus, veti observa ca de obicei trec minim 2 saptamani intre lansarea versiunilor beta ale iOS, iar aici vorbim despre versiuni beta ale unui update major, deoarece pentru cele internediare perioadele sunt diferite. In baza  acestor informatii, pe care eu vi le-am spus deja in diverse comentarii si articole, saptamana viitoare ar trebui sa vedem versiunea beta 2 a iOS 7, iar versiunea beta 3 ar urma sa fie disponibila undeva prin iulie. iOS 7 final ar urma sa ajunga in iTunes in toamna acestui an, mai eact undeva prin luna septembrie.

 • SunSetRo

  Sper sa faca ceva major si pentru iphone 4 pentru ca, momentan arata ca un iphone ieftin cu ios 7 beta 1. Sa implementeze transparenta aia, arata jalnic cu griul ala la dock.

 • Nepot-

  iti dau dreptate !

 • AllexSCV

  Dacă tot vorbim de implementarea pe iPhone 4, să zicem şi de performanţă. Design-ul este relativ ok, dar performanţa este sub aşteptări … (se include şi autonomia foarte scăzută).
  Bine… acum până la versiunea finală nu avem ce să comentăm oficial, că doar este un beta.

  L-am văzut şi pe iPhone 5, se mişcă bine, singura problemă care e şi acolo e bateria. Cred că beta2 o să fie chiar mai aşteptat decât beta1, toată lumea aşteptând un “fix” pentru autonomia bateriei şi alte bug-uri.

 • reghe

  tu ala cu iphone 4 ( ca mine ) zii mersy ca au luat in considerare si modelu asta ca ti baga un X rosu in tabelu ala cu modele compatibile si numai mergea ios 7 pe iphone 4 si atunci scanceai m ai tare zi mersy doamne ca merge si pe iphone 4

 • cretz

  Pe iphone 4 sigur nu o sa aiba performante mult mai mari decat ce ai vazut in beta1 , probabil o sa se miste mai bine b2 si b3 dar nu extraordinar. Sa nu uitam ca i4 e vechi si are un hardware foarte slab zic eu. Cred ca era un procesor de 1ghz tactat la 800 mhz nu mai stiu din ce motive. Deci eu ma mir ca poate sa ruleze ios 7!!

 • Deloula

  Am iPhone 4 fără jailbreak (cumparat de la orange) si versiune iOS 6.1.3 in toamna voi putea face update la 7 ? Pentru ca si eu am aceeași problema mi se descărcă foarte repede bateria..

 • mmuntean

  pana nu apare versiunea finala nu ramane decat sa presupunem si sa ne “multumim” cu ce ofera versiunile beta. e evident ca pe iphone 4 nu va merge ca uns, dar la design sunt de acord, arata groaznic pe iphone 4, ios 6 arata mult mai bine.
  Sfatul meu si pt toamna. nu va grabiti sa va puneti ios7 pe iphone 4!! mai cititi si voi inainte de pe la altii cum se comporta, nu veniti dupa sa plangeti pe forum ca va merge nu stiu cum. lasati pe altii sa testeze 🙂