Prima Pagina Apple iPhone-ul “ieftin” va avea un pret de vanzare mare

iPhone-ul “ieftin” va avea un pret de vanzare mare

  CEO-ul Pegatron, una dintre companiile contractate sa produca iPhone-ul “ieftin” pe care Apple urmeaza sa il lanseze in cursul acestui an, a afirmat in cursul zilei de ieri ca dispozitivul va avea un pret de vanzare ridicat. Afirmatiile ar fi fost facute in cadrul adunarii generale a actionarilor companiei pe care o conduce, el infirmand pretul redus pentru dispozitiv, desi majoritatea zvonurilor indicau exact contrariul. Continuandu-si afirmatiile, T.H. Tung a afirmat ca terminalele mobile disponibile in momentul de fata pe piata pot avea diverse denumiri, insa a asocia cuvantul ieftin cu un produs Apple reprezinta o gandire gresita.

Chairman T.H. Tung of Pegatron and new iPhone will be explained if not cheap. It supposes that it cannot agree with how to call that it is cheap, and as compared with the price of future phones, today’s smart phone comes to be able to do many and its price is also proper. It was described as “. 

  Lansarea unui nou model al iPhone care sa nu fie mai ieftin decat actualele iPhone 3GS sau iPhone 4 pare o miscare ilogica, insa probabil Apple isi propune sa pozitioneze acest dispozitiv pe aceeasi scara cu iPhone 5, dupa lansarea iPhone 5S, si probabil il va vinde la un pret mai mare decat cele ale iPhone 4 sau iPhone 4S. Mai exact, dupa lansarea iPhone 5S, Apple ar putea oferi iPhone 4 gratuit la abonamentele de 2 ani si la maxim 300$ in cazul achizitionarii la pret standard, iar iPhone-ul “ieftin” ar putea avea un pret mai mic decat iPhone 5, adica in jur de 400 – 450$ achizitionat fara abonamet.

  Deocamdata toate acestea sunt supozitii, insa daca informatiile oferite au venit din gura CEO-ul Pegatron, atunci e clar ca Apple nu va soca piata cand va lansa iPhone-ul “ieftin”.

 • Chatagra

  Pretul este foarte mare …acest pret ar putea fi competitiv numai daca iphone 5s/6 ar incepe de la un pret de 700 – 750 de dolari …eu zic ca va fi in jurul a 300 – 350 de dolari unde apple s-ar putea pozitiona excelent…asta daca Tim mai are ceva minte ..

 • Andrey

  E destul de ok 400$.Vine cam 13 milioane.La noi in Ro o sa fie 15 milioane sau 16 si il cumperi de la SH cu 1000 de lei cu garantie.Ce mai vrei?

 • Sa fie 2 lei!!!

 • M1ky007

  Hmm… E de la sine inteles ca iPhone 4 va fi scos din vanzare in sept 2013, mai ales ca se vor lansa 2 modele noi.
  Ca preturi:
  iPh 5S 650$
  iPh 5 550$
  iPh 4S 450$
  iPh ieftin <450$

 • Chatagra

  @andrey la noi in .ro 400$ de dolari se traduc in 400 de euro ceea ce inseamna cam 18 milioane …plus taxe si altele asta ar insemna un pret de piata de 23 de milioane Si la un pret de second de de aprox 18 mil ..

 • Vlad_Mito

  Corect… Paritatea euro dolar nu mi se pare justa…
  Iar dupa ce fac aceasta paritatea mai se introduc si nustiu ce taxe.

 • Andrey

  Ok asa e romanca noastra am inteles.Ma gandesc si eu ca Pod2G sa trec pe un device care ruleaza un Android.La 1200 de lei gasesc SH un S3.Poate ca e mai slab decat iPhone 5 dar e mai fiabil.Am aplicatii cumparate pe ambele platform.Android iOS tot una…

 • M1ky007

  Tocmai azi m-am plimbat prin Baneasa Shopping Center si, practic, am pus mana si pe un S4, si pe iPhone 5. Poate ca sunt fan Apple, dar, intre cele doua dispozitive, la ora actuala, prefer iPhone-ul… E altceva!

  Iar da, un iPhone ieftin de 350-400$ ar fi la noi cam cat costa un iPod Touch 5G 64GB, deci 1600-2000 RON…

 • heroes

  sigur in romanica iphone-ul ieftin va avea un pret de 2000 sau 2200 mii lei dupa paritatea dolar euro si multe multe alte taxe peste.deci mai bine va fi mai convenabil iphone 4s sau 5 decat iphone-ul “ieftin”.