Sondaj: Ce parere ai despre iOS 7?

  A trecut o saptamana si jumatate de la lansarea iOS 7 si am vazut destule comentarii in care multi dintre voi isi exprimau diversele opinii in legatura cu noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Avand in vedere ca nimic nu poate prezenta situatia mai bine decat un sondaj, va rog sa lasati un vot in cadrul celui prezent mai jos.


21 COMENTARII

  1. Sunt fan apple ( inrait chiar), dar designul la IOS7 nu se adreseaza nici macar un pic zonei de business. Este adolescentin…
    Ce mi-as dori sa apara ( si intr-un fel am un “feeling” ca se va intampla) ar fi un meniu in setari prin care poti sa personalizezi ecranul si iconitele pentru mai multe categorii de utilizatori.

  2. iOS 6 si versiunile anterioare erau mult mai elegante. Se vede ca atunci au lucrat mult la design/interfata iOS-ului. Noul iOS mi se pare foarte luminos, cu culori foarte deschise care ma deranjeaza un pic. L-am instalat versiunea Beta, am folosit 1 saptamana pana m-am enervat la design- nu la functionalitate. Pacat.

  3. Adri, ar fi interesant daca nu ai come ta degeaba. Am 2 unitati pe care am windows, dar am un i4. Pe care l-am achizitionat mai greu
    Mu toti suntem crescuti in flori precum multi de aici. La 900 de lei pe luna , is curios ce mac ti-ai lua tu.

  4. Daca va functiona fluent la fel ca si ios6 macar pe iphone 5 ,eu sant multumit.(dar parca vad ca va trebuii ip 5s pt toate astea)ar fi pacat sa fie asa.

  5. La prima prezentare am fost încântat.. Dupa ce am vazut pana acum la review-uri tind sa devin dezamăgit..cred ca se putea mult mai mult!

  6. Nu-mi place design-ul, dar imi plac functiile noi.

    Chiar pot spune ca detest design-ul, am trecut de la android la iOS, si designul iOS-ului e perfect, sincer nu are nevoie de nici o schimbare pentru ca reflecta principalele atuuri ale acestui sistem de operare: rapiditatea si simplitatea…

  7. Nu imi place in mod deosebit, dar e ceva nou si nici sa renunt la el nu imi vine…
    Oricum ce avem acum pe telefoane, sunt convins ca e ceva diferit de versiunea finala !

    Il am instalat din prima seara cand a fost lansat, am avut usoare erori in primele zile, dar cu un reset s-a rezolvat.

    Nu blocheaza , nu agata , nu imi iese din aplicatii ( am doar 4 ) merge fluent iar cel mai mult sunt multumit de autonomia bateriei care a crescut simtitor!

  8. Eu detin un iPhone 5 si ma declar super multumit de schimbari ! Culoarea albastra este superba si sunt innebunit dupa ea! Cat despre sistem, mai sunt cateva lucruri de facut la el (de exemplu ar putea sa mai umble la Calendar ca arata groaznic :P) dar am rabdare. Nici lumea nu a fost creata de Dumnezeu intr-o singura zi ! Deci … Have patience 🙂 … Eu zic ca vor mai fii schimbari in sistem pana la lansarea versiunii oficiale.

  9. Am inst ios7 de 2 zile pe iphone5. Pana acum pot sa zic ce sunt foarte atras de el. Inca nu este stabil dar pot trai pana in toamna cand se va finaliza.