Prima Pagina Cydia TimeForAlarm iti spune ce perioada de timp a ramas pana cand iti...

TimeForAlarm iti spune ce perioada de timp a ramas pana cand iti suna o alarma

  TimeForAlarm este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar principala ta functionalitate este de ne oferi un timer care ne spune cate ore/zile ne despart de momentul in care va suna acea alarma. Tweak-ul afiseaza in timp real perioada de timp care trebuie sa treaca pana in momentul in care urmeaza sa sune o alarma, iar daca faceti modificari pentru o alarma deja setata, trebuie sa asteptati cateva secunde pentru ca timer-ul sa se actualizeze. In cazul adaugarii unei alarme noi, trebuie sa inchideti si sa redeschideti aplicatia Clock pentru a vizualiza timer-ul pentru alarma voastra, aceasta operatiune fiind necesara din cauza modului in care a fost implementat tweak-ul.

If so, then TimeForAlarm is the tweak for you, as it displays a live countdown to your alarms right in the clock app, just below the time in which the alarms will be invoked. TimeForAlarm will dynamically show how many days, hours, minutes or seconds are left until your alarm.  INFO: Because of how the clock app works 2 things must be taken into notice: 1. If you change the details of an alarm you will have to wait 2-3 seconds for the app to make these changes; 2. If you add an alarm you will have to close the clock app from the multitasking section and open it again.

  TimeForAlarm este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia si functioneaza cu toate iDevice-urile.

 • Csi02

  Util, dar la mn pe iphone5 nu actualizeaza corect timpul ramas si se misca foarte greu…:(

 • daniel88

  am cautat asa ceva, merci

 • madmaxady

  nu-i util deloc…..cand aveam pe nokia aceasta optiune si setam alarma la 6.30 ca sa plec la lucru si vedeam ca mai am 6 ore sau 5 ore de dormit imi era groaza ca dorm putin. multa lume are sentimentul acela ciudat “numa atat voi dormi?”. mai bine nu stiu :))

 • Ady

  Pe iphone 4 ios6.1.2, cand vreau sa setez o alalarma noua imi iese din aplicatie,