Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger are 250 de milioane de utilizatori activi

WhatsApp Messenger are 250 de milioane de utilizatori activi

  WhatsApp Messenger este unul dintre cele mai populare sisteme de text messaging de pe planeta, prezenta sa pe aproape toate platformele mobile oferindu-i posibilitatea de a se dezvolta enorm de mult in ultimii ani. Dezvoltarea aceasta a ajutat compania sa aduca WhatsApp Messenger in multe dintre smartphone-urile active pe piata, iar in momentul de fata exista 250 de milioane de utilizatori activi lunar. In decembrie WhatsApp raporta existenta a 200 de milioane de utilizatori activi, iar 6 luni mai tarziu a reusit sa adauge inca 50 de milioane de utilizatori, fiind aproape de a ajunge platforma Skype.

WhatsApp tells The Wall Street Journal it has more than 250 million monthly active users, the first time it has revealed a rough number of users for its popular smartphone messaging app. The figure is impressive for a company that launched its app just four years ago and that spends no money marketing itself. It makes WhatsApp one of the largest messaging platforms and possibly bigger than Twitter, which in December announced it had eclipsed 200 million monthly active users. Microsoft in October said its video-chat service Skype had 280 million monthly active users.

  In octombrie compania Microsoft anunta ca are 280 de milioane de utilizatori activi in platforma Skype, insa WhatsApp Messenger i-ar putea intrece pana la sfarsitul anului daca dezvoltarea sa continua in acelasi ritm. In momentul de fata WhatApp Messenger este principalul competitor al iMessage, BBM, FaceBook Messenger, Viber, Skype, etc, insa avand in vedere rata sa de adoptie, e greu de crezut ca vreun competitor o va putea opri. In Romania WhatsApp Messenger ocupa prima pozitie in topul celor mai achizitionate aplicatii de mai bine de 2 ani de zile, popularitatea sa fiind incontestabila.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

0.89

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and all other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, co…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.0 Mb


 • Niceman

  Bravo lor numai ca skype si viber oferă si servicii de voce

 • reghe

  nu numai de voce dar au si apel video

 • Danny

  Romanul din mine intreaba. Cu ocazia asta nu il fac si ei gratuit pt o zi?:))

 • Matzero

  @Danny in fiecare an de Craciun este gratuit 🙂

 • djcata

  nu inteleg ce vede lumea la aplicatia asta

 • Claudiu daniel

  Cata are aproape 5 ani si dupa BBM e cel mai bun, cunoscut si cel mai faimos , a fost o chestie de pionierat ! E cea mai folosita aplicatie pt mine . Cand o sa adauge si voce o sa fie CEA MAI ! Ce mai incanta la Skype ai Yuilop e ca se aude f bine cu viteze de 64 kb !

 • Pingback: WhatsApp Messenger a trimis in ultimul an mai multe mesaje decat operatorii de telefonie mobila ai oricarei tari de pe glob | iDevice.ro()