Prima Pagina Apple ios 7 SD aduce iOS 7 pe iPhone 3GS

ios 7 SD aduce iOS 7 pe iPhone 3GS

  Daca detineti un iPhone 3GS, atunci probabil ati aflat deja ca nu veti putea rula noul iOS 7 de indata ce el va fi lansat oficial prin intermediul iTunes, adica undeva in cursul lunii septembrie. Chiar daca Apple nu va ofera posibilitatea de a il folosi, o tema din Cydia numita ios 7 SD incearca sa va ofere aceasta experienta, modificand aspectul iOS 6 in cel al iOS 7. Instaland tema veti avea parte de o interfata extrem de asemanatoare cu cea pe care Apple a gandit-o pentru iOS 7, iar imaginea de mai sus este cat se poate de descriptiva si edificatoare.

  Din pacate interfata aplicatiilor native ramane neschimbata, insa probabil in viitor dezvoltatorul tweak-ului se va gandit sa implementeze inclusiv aceste schimbari, oferindu-va o experienta de utilizare completa. ios 7 SD este disponibila gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia si desigur ca poate fi instalata numai pe terminale iPhone 3GS.

 • Nuti Bombardierul

  Daca nu mai primim iOS 7 pe 3GS macar sa apara Jailbreak-ul untethered pentru 6.1.3… Eu nu am SHSH decat pentru 4.1 si din cate am vazut, nu exista vreo posibilitate sa ajung la 6.1.2. Ma poate ajuta cineva?

 • kims

  Salut…mie nu imi apare in cydia aceasta tema…:|

 • Flo

  Nu merge lockscreenul si cand sunt intr-o aplicatie revine bara cu semnalul la cel original.inca are buguri dar sa speram ca o sa le rezolve…

 • Best

  Si io am iphone 4 tot ios 6.1.3 din greseala dat update de cineva si nu mai rezist, fara jailbreak :((

 • alexik29

  ma dak aveti iphone3gs 4 dc nu fc downgrade de soft pe uni jb q shsh…

 • JohnDoe

  buna, vreau sa va spun ca se poate face Jailbreak-ul untethered pentru 6.1.3 , si merge perfect.