iPhone 5S – primele componente confirma disponibilitatea terminalului in mai multe culori

  Dupa atatea zvonuri care dadeau drept sigur faptul ca iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil in 5 – 6 culori, iata ca acum avem si primele componente care confirma totul. In imagini vedeti o versiune bleu a sertarului SIM, butonului Lock si a altor componente a unui iPhone si se speculeaza ca ar fi vorba despre iPhone 5S, desi iPhone Lite urmeaza sa fie disponibil in aproximativ aceleasi culori. Din pacate nu avem si o carcasa colorata in noua culoare, pentru a vedea concret ce anume pregateste Apple, insa aceste componente sunt destul de interesante.

11 COMENTARII

  1. @zaone in toate imaginile de mai sus ceea ce se vede peste componente *de culoare albastra* este un film de protectie care nu are nici o legatura cu culoarea viitorului terminal …

  2. M-ati innebunit cu Steven care se rasuceste in mormant. Exista viata si dupa Steve, daca Apple incearca o noua strategie nu inseamna ca se duce spre faliment. Faliment ar fi insemnat sa tina aceleasi culori, acelasi iOS etc.
    Totul se cheama evolutie si satisfacerea cat mai multor clienti. Daca nu va convine directia Apple nu cumparati iPhone, si asa 80% din romani care au iPhone este singurul produs pe care l-au incercat vreodata de la Apple.

  3. @emixb vorbesti de faptul ca totul pana la urma se va rezuma la bani (referindu-te la Apple) de parca Apple acum este in insolventa (ca le merge din ce in ce mai rau), si ca ea nu este cea mai valoroasa companie de pe Terra