Un cunoscut hacker pregateste un software mai important decat o solutie jailbreak!

  P0sixninja este unul dintre cei mai cunoscuti hackeri care au facut parte din echipe ce au dezvoltat solutii de jailbreak pentru iDevice-uri, iar in cursul acestei dimineti el a anuntat ca pregateste ceva care s-ar putea dovedi a fi mai important decat o solutie de jailbreak. Desi nimeni nu stie sigur ce anume se pregateste sa lanseze hackerul, se speculeaza ca ar fi vorba despre un software care ar urma sa ajute la descoperirea de viitoare buguri ale iOS-ului, acest proces fiind extrem de important pentru dezvoltarea solutiilor de jailbreak.

  Daca totusi p0sixninja nu dezvolta un asemenea software, exista posibilitatea ca el sa aiba in testare un bootrom exploit pentru iDevice-urile disponibile in momentul de fata pe piata, el putand ajunge chiar si in iPhone 5S, iPad 5 sau iPad Mini 2. De indata ce vor fi disponibile informatii noi in legatura cu “surpriza” pregatita de catre p0sixninja, va voi anunta.

10 COMENTARII

  1. Care sunt sansele ca acest presupus software sa fie capabil sa faca software unlock pt iphone cu baseband mai nou decat 04.10.01?

  2. @Eugen – de nu ar putea fi versiuni de iOS “cooked” condimentate cu tot vrei pt orice iDevice, indiferent de vechime, gata jailbreak-uite, fara sa mai stai nush cate luni de zile in asteptarea jailbreak-ului 🙂

  3. O distributie bazata pe ios cu posibilitatea de unlock pentru toate idevice-urile ar fi extrem de binevenita pentru toti(exceptand pe cei care fac decodari).