Prima Pagina Angry Birds Rovio se pregateste sa faca un anunt important in Moscova, publica un...

Rovio se pregateste sa faca un anunt important in Moscova, publica un teaser pe masura

  In cursul noptii trecute compania Rovio a publicat “teaser-ul” de mai sus prin care promoveaza o conferinta de presa care urmeaza sa aiba loc in cursul acestei zile in Moscova. Desi nimeni nu stie sigur ce anume urmeaza sa anunte/lanseze cei de la Rovio, se speculeaza ca ar fi vorba despre Angry Birds Go!, un titlu despre care v-am vorbit acum cateva saptamani, cand finlandezii au publicat primele informatii despre el. Animatia publicata pe Vine ne arata o pasare rosie care aterizeaza in fata pietei rosii din Moscova, locatia in care urmeaza sa aiba loc evenimentul si sa fie prezentate noutatile.

  Angry Birds Go! ar putea fi un racing game tematic, insa deocamdata nu stim nimic sigur, insa pana la prezentarea oficiala facuta de Rovio mai sunt doar cateva ore.

  • camino

    salutare ,dupa ce am updatat appul idevice pe ipad 3 , acesta nu se mai roteste,adica dacA tin padul landscape aplicatia ramane tot portrait,
    e vreo setare ceva?
    help plss ca e tare neplacut
    10x

  • Oameni buni, va rog nu mai lasati comentarii pentru landscape, cititi ce am scris eu in articol, cred ca am raspuns la 4 comentarii de la oameni care n-au citit.