BlackBerry Messenger va fi lansat in App Store pana la sfarsitul verii

  Acum mai bine de o luna de zile compania BlackBerry a anuntat ca BlackBerry Messenger pentru iOS si Android OS vor fi lansate oficial in cursul acestei veri. Ei bine vara a inceput de ceva vreme si aplicatiile inca nu au fost lansate in App Store, insa din pacate mai avem de asteptat destul pentru a le putea instala. Intr-o conferinta pentru prezentarea rezultatelor financiare, cei de la BlackBerry au anuntat ca platforma BBM urmeaza sa apara in App Store pana la sfarsitul verii, deci probabil la finalul lunii august.

  BlackBerry Messenger urmeaza sa le ofere posesorilor de terminale Blackberry, iOS si Android OS posibilitatea de a comunica unii cu altii, de a isi trimite fisiere si multe altele, extrem de multa lume asteptand lansarea aplicatiilor. Miscarea celor de la BlackBerry a uimit extrem de multe persoane din industria IT, in special pentru ca multi vad aceasta lansare ca o greseala, BBM-ul fiind unul dintre lucrurile care atragea utilizatori spre platforma companiei Canadiene, iar „asul” din maneca lor va disparea in aproape doua luni.

Articolul precedentiOS 7 beta 3 urmeaza sa fie lansat pe 8 iulie de catre Apple
Articolul următoriPhone-ul este cel mai profitabil produs din SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.