iPhone 2G implineste 6 ani!

[youtube]http://youtu.be/x7qPAY9JqE4[/youtube]

  Pe 9 ianuarie 2007 Steve Jobs prezenta lumii intregi ceea ce urma a fi smartphone-ul care schimba industria terminalelor mobile pentru totdeauna, un dispozitiv atat de revolutionar incat a transformat compania Apple intr-una dintre cele mai populare companii IT de pe glob. iPhone era denumirea data de catre Apple acestui nou produs, iar pe data de 29 iunie lansarea oficiala avea loc in SUA. Cateva luni mai tarziu dispozitivul ajungea in Europa si mai apoi Asia, compania Apple stiind ca a reusit sa aduca lumii un produs mult mai important decat iPod-ul.

  Astazi, 29 iunie 2013, iPhone 2G implineste 6 ani de la lansarea oficiala si desi a fost dat uitarii de catre compania Apple si multi dintre cei care l-au achizitionat, nu trebuie sa uitam ca in baza acestui produs au fost dezvoltate cele pe care le avem astazi si daca el nu ar fi ajuns pe piata, atunci probabil inca ne jucam cu tastaturi fizice si stylus-uri. Pentru a va aduce aminte cat de dur a fost succesul iPhone-ului pentru competitorii directi al Apple, va las in compania lui Steve Ballmer care n-a avut chiar atat de multa incredere in terminalul Apple.

[youtube]http://youtu.be/eywi0h_Y5_U[/youtube]

4 COMENTARII

  1. Am un 2g de rezerva si acum 😀 tine bateria vorbit si mesaje pana la 6 zile in conditiile in care vorbesc aprox 1 ora pe zi,i-au aparut niste liniute pe display dar mno,totusi are 6 ani,am un 4s si l-am tot frecat cu jb,fara jb cu ios 7 fara ios 7 si ala micu si batran o fost backup-ul 😀

  2. Caribbean: Tu gonesti! Unite ce scrie in articol mai bine si nu bate capul de parca ai fi taredestept. Bagăti desteptaciune in fund!

  3. Pe vremea aia Apple chiar venea cu lucruri inovatoare, nemaivazute … In prezent ne uimeste cu un dual flash pe iPhone 5S si un iOS 7 cu iconitele schimbate plus ceva tweak-uri inspirate din Cydia si Windows. Sper ca iPhone 6 sa vina cu ceva schimbari majore, altfel e grav. Fara o concurenta puternica intre principalii producatori vom primii doar frimituri pe post de inovatii.