Un reseller de produse Apple promite sa ofere clientilor acces gratuit la iOS 7 beta daca achizitioneaza un iPhone 5

  Partenerii Apple au metode foarte inventive de a genera vanzari pentru terminalele iPhone 5, iar unul din India s-au hotarat sa ofere acces gratuit la iOS 7 beta tuturor celor care achizitioneaza acest model al iPhone prin intermediul lor. Resellerul de produse Apple le inregistreaza UDID-urile gratuit pentru a le permite sa instaleze si sa activeze iOS 7 beta fara probleme, utilizatorii putand instala inclusiv viitoarele versiuni pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze.

  Chiar daca promotia este facuta pentru cei care cumpara un iPhone 5 de la reseller, magazinul le permite si altor clienti sa isi inregistreze UDID-urile prin ei la pretul de 20$ pentru un iPhone 5 si 23$ pentru o tableta iPad. Oferta aceasta a atras probabil destui clienti, insa resellerul si-a retras materialele promotionale dupa ce totul a ajuns in atentia presei, cei de la Apple interzicandu-le prin contracte sa le ofere clientilor asemenea benficii pentru a ii convinge sa achizitioneze produse.

5 COMENTARII

  1. E ciudat cum unui reseller ii da si dreptul de developer, apple ar trebui sa ii oblice pe cei care au conturi de developer sa aibe cel putin o aplicatie scoasă in AppStore intro anumită perioada altfel sa le stearga contul

  2. @Niceman da ce iti pasa tie daca e sau nu developer? o fi ala reseller,dar poate e si developer sau are pe cineva in firma ce e developer 🙂 ….. nu e treaba noastra sa ne informam daca e sau nu developer ….daca are bani sa faca ce vrea

  3. Oricine poate sa achizitioneze un cont de developer (cred ca e 100$ pe an). Lor le convine, ca pana la urma sunt mai multi care testeaza softurile noi. E treaba lor daca iti inregistreaza UDID, pana la urma e decizia ta daca instalezi sau nu iOS 7.