Apple ia in calcul lansarea unor tablete iPad cu dimensiuni noi?

  Inaintea lansarii iPad Mini, compania Apple a testat diverse versiuni ale tabletelor sale, fiecare avand ecrane de diagonale diferite. De la 7 inch la 10 inch, compania a testat cate un mod diferit pentru a vedea ce anume s-ar potrivi mai bine pentru consumatorii sai, iar in final a ajuns la concluzia ca 7.9 inch este dimensiunea potrivita. Desi Apple pare hotarata, o publicatie din Coreea de Sud afirma ca Apple ar lua in considerare lansarea unor tablete cu dimensiuni noi, insa nu specifica detalii in legatura cu ele.

Apple plans to further diversify the size and variety of their smart pads. This will bring big changes into the market. The smart pad display market has been undergoing significant changes, introducing smart pads with various sizes and functions. 

  Fara a oferi detalii in legatura cu sursele informatiilor, publicatia din Coreea este sigura ca Apple pregateste schimbari importante pentru linia sa de tablete si nu ar fi vorba despre iPad 5 sau iPad Mini 2. In trecut aceeasi publicatie a oferit informatii valide despre produse Apple inca nelansate, asa ca acum ne putem astepta ca informatiile lor sa aiba un sambure de adevar, desi deocamdata planurile celor de la Apple sunt necunoscute publicului larg.