Apple distruge sperantele utilizatorilor care asteptau schimbari majore pentru design-ul iOS 7

  La scurt timp dupa lansarea iOS 7, multi utilizatori au inceput sa isi exprime dezamagirea in legatura cu schimbarile implementate de catre compania Apple, majoritatea dintre ei sustinand ca design-ul nu este potrivit pentru sistemul de operare al companiei. La scurt timp dupa WWDC 2013 am aflat ca iOS 7 este in momentul de fata in continua schimbare, inginerii companiei putand implementa destule modificari pana la lansarea oficiala, aici incluzand si design-ul.

  Din pacate o parte dintre sperantele unora vor fi naruite, deoarece Apple a trimis deja spre brevetare iconita aplicatiei FaceTime si cu siguranta pregateste cereri de inregistrare pentru altele, daca nu cumva le-a si trimis deja. Apple nu are obiceiul sa protejeze iconitele unor aplicatii care nu sunt implementate in iOS, desi face acest lucru cu diverse tehnologii, asa ca actuala iconita a aplicatiei FaceTime are sanse de 90% sa ramana neschimbata in versiunea finala a iOS 7.

  Avand in vedere ca pentru alte iconite nu s-a cerut protejarea, exista sanse ca unele dintre ele sa fie modificate substantial, insa doar cei de la Apple stiu exact ce se va intampla. In legatura cu design-ul general al sistemului de operare si interfata aplicatiilor, exista aceleasi sanse ca mai nimic important sa nu se schimbe, avand in vedere ca in iOS 7 beta 2 nu am vazut modificari importante ale design-ului. In concluzie, daca nu v-ati obisnuit deja cu aspectul iOS 7, ar fi bine sa o faceti.