Prima Pagina Activator Activator ne va permite sa programam efectuarea unor actiuni in iOS

Activator ne va permite sa programam efectuarea unor actiuni in iOS

  Activator este un plugin pentru iOS care ne permite sa intreprindem diverse actiuni in iOS folosind gesturi intreprinse pe ecranele iDevice-urilor noastre. Activator trece in momentul de fata printr-un complicat proces de dezvoltare a unor noi functii si implementare a compatibilitatii cu iOS 7, iar printre noutati se numara si posibilitatea de a programa intreprinderea anumitor actiuni. Prin intermediul unui meniu numit Custom Events si disponibil in interiorul aplicatiei Settings, oricine poate programa rularea oricaror actiuni pe care plugin-ul le poate intreprinde in mod normal.

  Aceasta versiune a Activator poate fi instalata prin repo-ul http://rpetri.ch/repo/, ea fiind o versiune beta.

 • marius

  Rugaminte.
  Am avut instalat IOS7 beta 2 si am renuntat la el in favoarea IOS 6.1.3,din motive lesne de inteles.Acum am o problema pe care nu stiu sa o rezolv.La anumite jocuri si aplicatii imi apare mesajul,,connect to itunes to use push notifications”.Ce pot sa-i fac,ca nu stiu.Multumesc

 • Mircea Mihai

  Păi… Conectează-l la iTunes și vezi ce zice :).

 • Slasher_sa

  A aparut in cydia ver 1.8 la activator !

 • Mac

  De cand asteptam asa ceva! Duceam dorul Tasker-ului din Android! Sper ca versiunile viitoare sa aduca mai multe optiuni, cum ar fi cele bazate pe locatie.

 • bodan

  Salut ! Incercind sa descarc o aplicatie am observat ca sa instalat automat ACTIVATOR ! Cum fac sa scap de aplicatie ! Multumesc !

 • O dezinstalezi din Cydia.

 • bogdan

  Am incercat dar cind deschid Cydia apare o eroare pe care o ignor si intru in program de unde am ales ACTIVATOR dar cind incerc sa deschid iar da eroare cum ca programul nu apare un PACKAGE sau ceva de genul…..

 • bogdan

  Am incercat dar cind deschid Cydia apare o eroare pe care o ignor si intru in program de unde am ales ACTIVATOR dar cind incerc sa deschid iar da eroare cum ca programul nu apare un PACKAGE sau ceva de genul….. Ipad AIR 64Gb