Prima Pagina Apple Apple lanseaza promotia Back to School, ofera reduceri pentru iDevice-uri si Mac-uri

Apple lanseaza promotia Back to School, ofera reduceri pentru iDevice-uri si Mac-uri

  Aseara v-am spus ca astazi compania Apple se pregateste sa initieze promotia Back to School pentru produsele sale, iar acest lucru s-a intamplat acum cateva zeci de minute. Exact dupa cum v-am specificat si ieri, compania ofera iTunes Gift Card-uri cu reducere de 100$ pentru achizitionarea unui Mac si reducere de 50$ pentru achizitionarea unui iDevice, anul acesta compania oferind “in premiera” posibilitatea de a achizitiona terminale iPhone cu aceste vouchere. Desigur ca Gift Card-urile pot fi utilizate si pentru a cumpara aplicatii sau orice altceva direct din App Store.

  Doar studentii au posibilitatea de a beneficia de pe urma acestei promotii, iar in Romania resellerii autorizati ar trebui sa va ofere reduceri corespunzatoare pentru produsele companiei americane, insa trebuie sa intrebati in magazinele lor despre aceste reduceri.

  • Nicolae George

    Pacat ca nu se face si in romania…

  • Bogdan

    Parca beneficiarii erau elevi/studenti si profesori.

    @Nicolae: Aveau si istyle si noumax oferte gen “back to school” in anii anterior..parca era ceva de vreo 10% reducere la macuri ..(poate nu era chiar 10% dar era ceva reducere..)