Apple ar urma sa porneasca promotia Back to School saptamana aceasta

  Anual compania Apple organizeaza o promotie numita Back to School prin care le ofera studentilor si elevilor posibilitatea de a achizitiona produsele sale la preturi promotionale. Anul acesta compania o va organiza din nou, iar pentru prima data in istoria promotiei, cei de la Apple urmeaza sa le ofere studentilor posibilitatea de a cumpara si iPhone-uri la pret redus, totul in ideea de a creste vanzarile de smartphone-uri. Promotia ar putea sa inceapa chiar de maine, iar pentru achizitionarea unui Mac studentii/elevii primesc un voucher de reducere de 100$, iar in cazul iDevice-urilor reducere este de numai 50$.

  Toate voucherele vandute de catre Apple functioneaza exact precum iTunes Gift Card-urile si pot fi utilizate inclusiv in iTunes Store-ul companiei fara restrictii. Promotia de anul trecut a rulat in perioada iunie – septembrie, insa anul acesta ea incepe mai tarziu si ar urma sa se termine mai tarziu, in ton cu strategia anilor trecuti.

Articolul precedentAsa ar putea arata iOS 7 pe iPod Nano 6G
Articolul următorApple va anunta rezultatele financiare pentru Q2 2013 luna aceasta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.