Prima Pagina Apple Apple nu mai este cea mai respectata companie de pe glob

Apple nu mai este cea mai respectata companie de pe glob

  Anual cei de la Barron’s organizeaza un studiu prin careincearca sa afle care sunt cele mai respectate companii de pe glob, publicand apoi rezultatele pentru ca lumea intreaga sa afle ce reputatie au marile companii de pe Terra. Timp de 3 ani consecutiv, compania Apple a ocupat primul loc in acest top, insa anul acesta cei de la Barron’s au clasat americanii pe locul al treilea, in spatele Walt Disney-ului, dar si a companiei Berkshire Hathaway, companie detinuta de catre celebrul Warren Buffet, unul dintre cei mai bogati si influenti oameni de pe glob.

  Desi Apple se afla in fata celor de la Google, Coca Cola, Amazon, McDonald’s sau IBM, rezultatul de anul acesta denota faptul ca managerii celor din Cupertino n-au actionat chiar atat de bine in ultimul an. Pentru a obtine rezultatele pe care le vizualizat in imaginea de mai sus, cei de la Barron’s au chestionat cativa dintre cei mai importanti manageri ai fondurilor de investitii de pe glob, intrebandu-i cat de mult respecta 100 dintre cele mai valoroase companii de pe glob.

 • JeNeI

  Normal ca Disney e in frunte,cu fondatorul lor francmason (Illuminati) si ped0fil.

 • Ovi

  Foarte bine, cu iOS 7 si cu nimic special de anu’ asta nici nu ma mir, chiar si un fan Apple e pe ganduri…

 • CataP97

  asta totusi ar putea fi o chestie buna ca iar putea influenta sa scoata chestii faine, nu?

 • sebip

  Apple a pierdut doua pozitii…dar ce mult a urcat Google!

 • carlo

  Janel si la apple e unu pe invers 🙂 chiar sefu asa ca ….termino au scazut ptr dume gen Iphone 5 si o sa cada cu ios 7 asa cum vedem noi ca 99,99999 si alte exagerari de astea le place ios 7 in clasamentul real nu cred ca sunt m ai mult de 50 % care le place ios 7

 • carlo

  pana acum eram incantat cand aparea un nou produs sau eveniment Apple .nu dormeam noaptea aia .dupa ce a murit Steve mi e frica la fiecare lansare cu gandul cu ce ma m ai trag in piept anu asta …..observi diferenta?