Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE te invata totul despre drepturile tale ca si consumator

  Sunt cetatean european si am drepturi este o expresie pe care cu siguranta ati auzit-o cel putin o data vizionand un clip publicitar prin care autoritatile europene incearca sa educe o parte dintre consumatorii care inca nu stiu ce drepturi au in fata comerciantilor. Pentru a duce lucrurile mai departe, Comisia Europeana a publicat in App Store Romania o aplicatie care va ajuta sa aflati rapid drepturile voastre ca si consumatori, insa in acelasi  timp va ajuta sa faceti si o plangere impotriva unui comerciant care nu va respecta drepturile.

Drepturile Consumatorilor în UE: singura aplicație care te ajută să-ți ții drepturile chiar în buzunar! Ai facut o achiziție online și, odată livrat coletul, îți dai seama că obiectul cumpărat nu îți place? Ai rămas blocat în aeroport pentru că zborul tău a fost întârziat sau anulat și nimeni nu poate să-ți ofere informații ajutătoare? Ai identificat un pachet de telefonie mobilă mai avantajos, dar nu vrei să-ți pierzi vechiul număr de telefon? Te gândești să iei un credit pentru o mașină sau un video player și vrei să te asiguri că o să ai parte de cel mai bun deal?

Calculatorul nou pe care tocmai ți l-ai achiziționat nu funcționează așa cum ar trebui? Viața îți rezervă tot felul de surprize neplăcute care fac lucrurile complicate. De aceea, această aplicație te ajută să-ți cunoști și să-ți revendici drepturile. Mai multe informații: Aplicația Drepturile Consumatorilor în UE face parte din Campania de Informare a Uniunii Europene ’’E dreptul tău! Acționează!’’. Aceasta îți oferă sfaturi legate de felul în care trebuie să acționezi atunci când întâmpini o problemă și te ajută să afli mai multe despre drepturile tale.

De asemenea, aplicația cuprinde un ghid în 3 pași care te învață cum să faci o reclamație și îți oferă link-uri utile către organizațiile care ar putea să te ajute să-ți rezolvi problema.

  Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE este disponibila gratuit in App Store intr-un format disponibil pentru iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Drepturile Consumatorilor in UE

Gratuit

s





Developer: European Commission
Categoria: Utilities


Descriere: Drepturile Consumatorilor n UE: singura aplicaie care te ajut s-i ii drepturile chiar n buzunar!

Ai facut o achiziie online i, odat livrat coletul, i dai seama c obiectul cumprat nu i place

Ai rmas bloca…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.5 Mb