Prima Pagina aplicatii Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE te invata totul despre drepturile tale ca...

Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE te invata totul despre drepturile tale ca si consumator

  Sunt cetatean european si am drepturi este o expresie pe care cu siguranta ati auzit-o cel putin o data vizionand un clip publicitar prin care autoritatile europene incearca sa educe o parte dintre consumatorii care inca nu stiu ce drepturi au in fata comerciantilor. Pentru a duce lucrurile mai departe, Comisia Europeana a publicat in App Store Romania o aplicatie care va ajuta sa aflati rapid drepturile voastre ca si consumatori, insa in acelasi  timp va ajuta sa faceti si o plangere impotriva unui comerciant care nu va respecta drepturile.

Drepturile Consumatorilor în UE: singura aplicație care te ajută să-ți ții drepturile chiar în buzunar! Ai facut o achiziție online și, odată livrat coletul, îți dai seama că obiectul cumpărat nu îți place? Ai rămas blocat în aeroport pentru că zborul tău a fost întârziat sau anulat și nimeni nu poate să-ți ofere informații ajutătoare? Ai identificat un pachet de telefonie mobilă mai avantajos, dar nu vrei să-ți pierzi vechiul număr de telefon? Te gândești să iei un credit pentru o mașină sau un video player și vrei să te asiguri că o să ai parte de cel mai bun deal?

Calculatorul nou pe care tocmai ți l-ai achiziționat nu funcționează așa cum ar trebui? Viața îți rezervă tot felul de surprize neplăcute care fac lucrurile complicate. De aceea, această aplicație te ajută să-ți cunoști și să-ți revendici drepturile. Mai multe informații: Aplicația Drepturile Consumatorilor în UE face parte din Campania de Informare a Uniunii Europene ’’E dreptul tău! Acționează!’’. Aceasta îți oferă sfaturi legate de felul în care trebuie să acționezi atunci când întâmpini o problemă și te ajută să afli mai multe despre drepturile tale.

De asemenea, aplicația cuprinde un ghid în 3 pași care te învață cum să faci o reclamație și îți oferă link-uri utile către organizațiile care ar putea să te ajute să-ți rezolvi problema.

  Aplicatia Drepturile Consumatorilor in UE este disponibila gratuit in App Store intr-un format disponibil pentru iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Drepturile Consumatorilor in UE

Gratuit

s

Developer: European Commission
Categoria: Utilities


Descriere: Drepturile Consumatorilor n UE: singura aplicaie care te ajut s-i ii drepturile chiar n buzunar!

Ai facut o achiziie online i, odat livrat coletul, i dai seama c obiectul cumprat nu i place

Ai rmas bloca…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.5 Mb