iOS 7 beta 3 a fost lansat de catre Apple

  Acum cateva momente compania Apple a publicat iOS 7 beta 3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, sistemul de operare fiind disponibil pentru download prin OTA Update, direct din terminalele care au iOS 7 instalat, sau prin iTunes cu un ipsw pus la dispozitie de catre Apple. Daca aveti iOS 7 beta 3 instalat fara a avea UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator, procedura de update direct din iOS v-ar putea aduce in imposibilitatea de a va mai activa terminalul, insa utilizatori inregistrati nu ar trebui sa aiba probleme de activare.

  Deocamdata se pare ca iOS 7 beta 3 rezolva foarte multe dintre problemele anterioare ale sistemului de operare, insa inr-un articol separat voi discuta despre toate. Daca doriti sa aveti UDID inregistrat pentru iOS 7, va anunt ca membrii inregistrati iDevice.ro beneficiaza de acest privilegiu in baza inregistrarii unui abonament, iar mai multe informatii despre ele aveti in aceasta pagina.

UPDATE: Intregul changelog il puteti vizualiza aici.

38 COMENTARII

  1. Astept de ceva timp. Dureaza deja mai mult decat de la Beta 1 la Beta 2.
    Sper sa merite… sunt maxim de incantat… sper sa nu fie in zadar !

  2. Mare foc e ios asta 7:)))) m-a daca nu aveți udid înregistrat nu m-a avantati tare ..facetiva account si udid registre si no problem ..părerea mea

  3. da un restart la telefon si iti gaseste instant updateul!…(asta daca ai beta 1 sau 2)
    daca ai IOs 6 nu iti va gasi nici un update.

  4. zboara pe ipad 2 cu parallax si live wallpaper
    notif center e negru si control center e gri..
    sunt foarte multumit de performanta fata de b2

  5. @Zaone nu am inteles ultima parte ,,Daca aveti iOS 7 beta 3 instalat fara a avea UDID-ul inregistrat in contul unui dezvoltator, procedura de update direct din iOS v-ar putea aduce in imposibilitatea de a va mai activa terminalul, insa utilizatori inregistrati nu ar trebui sa aiba probleme de activare” adica te referi sa nu fac update via OTA cand apare ios 7 full?

  6. pentru cei carora notificariile le apar pe negru si comand centerul gri…fara pic de transparenta…problea la mine a fost pentru ca bifasem increase contrast

  7. Salut 🙂
    eu tot dau pe software update si imi zice ca e up to date 🙁 ce sa fac sa pot instala iOS 7 beta direct de pe telefon ? adica sa mi-l gaseasca la search .

    Merci !