iOS 7 beta 3 urmeaza sa fie lansat in cursul acestei zile

  Lunea trecuta compania Apple a lansat iOS 7 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, iar astazi este asteptata cea de-a treia versiune a sistemului de operare dedicat iDevice-urilor. Conform unui zvon aparut saptamana trecuta, dar si conform strategiei Apple de a testa versiuni beta a iOS, in cursul acestei seri ar trebui sa avem disponibil iOS 7 beta 3 pentru toate iDevice-urile compatibile. Noua versiune a sistemului de operare ar urma sa fie disponibila initial prin sistemul OTA Update, pentru cei care au iOS 7 instalat, iar mai apoi ipsw-urile vor fi listate in centrul dedicat dezvoltatorilor pe website-ul Apple.

  Nu se stie deocamdata ce ar urma sa includa Apple in acest al treilea update, insa ne putem astepta la rezolvarea bugurilor versiunilor anterioare, imbunatatirea performantelor si eventuala modificare a functiilor/a design-ului.

50 COMENTARII

  1. Mno bun,facem backup azi,din nou 😀 si testam ios7 sa vedem ce minunatii au mai facut cei de la apple,sper doar sa nu mai fie lag-ul acela infiorator din beta 1 si 2 …

  2. @Silviu nu stiu beta 2 cum merge dar beta 1 merge oribil pe i4s
    o sa instalez beta 3 sper sa fie imbunatatiri semnificative

  3. Îmi merge bine pe 4s, având in vedere ca sunt versiuni beta sunt foarte mulțumit. De când am instalat ios7 nu as mai vrea sa trec la versiunile anterioare

  4. Am avut si beta 1 si 2 pe 4S si s-au miscat foarte prost. Totusi, in beta2 daca am dezactivat parallaxul s-a mai diminuat lag-ul (nu a disparut, dar s-a miscat ceva mai bine).

  5. Eu am instalat pe un 4S iOS 7 beta 2 si am probleme. Se reseteaza periodic, se blocheaza, iese din aplicatii, bateria tine mult mai putin. Diseara am inteles ca iese iOS 7 beta 3 care tot va avea bug-uri tinand cont ca este “beta”. Recomandarea mea ramaneti la 6.1.3 pana se va lansa versiunea buna. O zi buna

  6. Hai cu beta 3, am iph 4, se misca ok,ai face figuri, am si facut downgrade de vreo 2 ori…dar acum tot 7 am… Once u go 7 ….

  7. I4s crapă frecvent si rămâne fara memorie chiar si fara aplicații in background. Inclusiv aplicatiile Apple se blochează groaznic, camera e neutilizabila in lock, pozele nu se mai sincronizeaza in iTunes pe mac corect, etc, etc. Pentru prima data de când am iPhone mi-a venit sa arunc telefonul pe geam, deși am instalat beta la fiecare ios nou. Din păcate backup-ul facut pe ios7 nu e compatibil cu ios6, deci nu pot sa ma întorc fara sa sacrific date.

  8. pe iPad 2 ,avea laguri la bara de notificari,la shortcuturile alea de wifi… si avea momente cand se facea ecranul la colturi mai mic,sper ca in al 3 lea beta sa nu mai fie aceste laguri.Voua cum va mergea pe iPad 2 sau oricare?

  9. dupa 40min pe iphone 4, fara cont de developer, nu observ nimic schimbat, parca se misca mai rpd,raspunde mai bine la comenzi si nu am crash, dar mai testez.baseband la 04.12.08,