Prima Pagina Apple iOS 7.1 este deja in proces de dezvoltare, va include cel putin...

iOS 7.1 este deja in proces de dezvoltare, va include cel putin o functie promisa de catre Apple la WWDC 2013

  In afara noutatilor despre care am vorbit deja, iOS 7 beta 3 include si cateva informatii ascunse de catre dezvoltatorii companiei Apple, insa un hacker priceput a reusit sa obtina acces la ele. Este vorba despre sistemul iOS in the Car, care urmeaza sa fie lansat oficial abia anul viitor de catre Apple si se pare ca iOS 7.1 ar urma sa aduca aceasta functionalitate. iOS in the Car urmeaza sa permita posesorilor de iDevice-uri sa isi interconecteze terminalele cu masinile care ar urma sa afiseze informatii direct in ecranele amplasate in consola centrala, iar aceasta functionalitate ar urma sa fie disponibila inclusiv printr-o conexiune WiFi.

  Intr-un meniu ascuns al iOS 7 beta 3, numit Accessory Developer, au fost descoperite optiunile vizibile in imaginea de mai sus, el confirmand faptul ca iOS in the Car urmeaza sa functioneze atat prin USB, cat si prin WiFi. Avand in vedere ca lansarea oficiala a acestei functii este programata pentru anul viitor, Apple pregateste deja iOS 7.1 pentru a o oferi utilizatorilor de iDevice-uri, insa abia dupa ce pe piata vor fi lansate primele masini compatibile cu ea. Tehnologia AirPlay ar urma sa fie utilizata de catre Apple pentru a transmite informatii catre ecranul central al masinii, insa deocamdata nu se cunosc detalii.

  • gica_penetrescu

    ce functionalitate a telefonului mi-ar trebui in masina mai mult decat conectarea cu boxele sistemului audiu si sistemul de telefon al masinii (apelare, agenda respingere apel etc), functii pe care deja eu le folosesc de multa vreme cu un Iphone , pe un volvo s40, conectare prin bb, afisarea agendei si a apelantului (sau apelatului) se face pe display-ul masinii care imi afiseaza si gps-ul…. Mai mult de atat, ce ar fi nevoie, chiar nu vad. Eu cred ca Apple deja nu prea mai au idei si vor sa ne bage in fata niste functionalitati ori care deja exista si le redenumesc, ori la concurenta, la fel, exista, iar ei cred ca au inventat apa calda, restilizand numele si dandu-le o denumire mai kinki asa…