Microsoft ataca din nou tableta iPad intr-un spot publicitar care promoveaza Windows 8 (Video)

[youtube]http://youtu.be/oG0yZLEPN_Y[/youtube]

  Acum cateva saptamani de zile cei de la Microsoft au pornit o campanie publicitara menita sa atraga atentia asupra tabletelor Windows RT/8, iar tableta iPad a fost principala lor victima. Printr-o serie de clipuri publicitare lansate in aceasta perioada, cei de la Microsoft au incercat sa promoveze punctele forte ale Windows 8 in fata iOS-ului, iar astazi vorbesc despre multitasking. Tabletele Windows 8 sunt capabile sa afiseze doua aplicatii in acelasi ecran, functionalitate pe care o apreciez, insa tabletele iPad nu pot face acest lucru, iar Microsoft a evidentiat cat se poate de frumos diferenta.

  Deocamdata spoturile publicitare ale celor de la Microsoft nu par sa fi generat o crestere spectaculoasa in vanzari, insa tabletele devin din ce in ce mai vizibile.

5 COMENTARII

  1. Macar a trecut vremea cand iti trebuia silverlight ca sa te uiti la reclamele lor 😐 chestia asta e intr-adevar faina la microsoft … Da … Conceptual vorbind, are mai mult sens se te p*si in contra curentului – pe ipad – PUR SI SIMPLU INCHIZI SI NU VA VEDETI 5 SECUNDE :)) !! DOAR NU SE INCHIDE – ramane doar sunetu’ da … Iubirea !! Ii mare

  2. Flops, Windows are 145.000 de aplicatii, Android 780.000 si iOS 900.000.
    In toate store-urile 99% sunt de umplutura. E o goana nebuna dupa cifre, decat un store cu un milion de aplicatii amestecate si proaste si bune prefer un store cu 1000 de aplicatii bune.
    Google incearca sa faca ceva curatenie stergand 50-60.000 de aplicatii in fiecare luna dar tot mai raman multe care doar incurca.

  3. chiar am avut ocazia sa ma joc cu un surface zilele astea si chiar e tare…singura faza nasoala este ca era cu RT – nu recomand nimanui varianta de windows RT are destule limitari care se simt

  4. in cydia exista un tweak ce da posibilitatea de a face multitasking pe ipad exact ca pe windows, tweak-ul se numeste quasar si din pacate e numai pentru ios5.