Prima Pagina Apple Apple produce aproape 500 de milioane de dolari pe zi

Apple produce aproape 500 de milioane de dolari pe zi

  Poate va vine greu sa credeti, insa compania Apple produce aproape 500 de milioane de dolari pe zi, conform celor de la UberFacts, o suma colosala pentru orice companie. Calculele lor merg ceva mai departe, mai exact Apple produce 18 milioane de dolari pe ora, 302.000$ pe minut si 5000 in fiecare secunda. Fiind una dintre cele mai profitabile companii IT ale anului 2012, apple genereaza profit de zeci de miliarde de dolari anual si are peste 150 de miliarde de dolari in lichiditati si investitii.

  • sori

    La ce ii folosesc toti banii astia ? Actionarii nu sunt mai bogati pt ca nu prea primesc dividende, valoare actiunilor a scazut pe la jumatate, investitii importante nu fac , progres tehnologic nu aduc .
    Doar o mana de directori ridica o gramada de bani si stimulente , chiar nu stiu pt ce . Probabil ca actionarii Apple sunt din aceeasi categorie ca si utilizatorii .

  • radu

    spune-mi cine face proces tehnologic? cativa inch la ecran, mb la camera video..etc..asta e proces tehnologic comparativ cu ce a facut apple in ultimii 6-7 ani?