Cei mai multi dintre voi sunteti dispusi sa platiti peste 100$ pentru un iWatch

  Saptamana trecuta porneam un sondaj prin intermediul caruia va intrebam cat sunteti dispusi sa platiti pentru un iWatch produs de catre compania Apple. In urma analizarii rezultatelor, putin peste 60% dintre voi sunteti dispusi sa platiti peste 100$ pentru un smartwatch produs de catre Apple. Daca vizualizam fiecare optiune in mod individual, atunci observam ca pe prima pozitie se claseaza, dupa cum era si normal, plaja cea mai mica de pret, 50$ – 100$, insa nu veti vedea vreodata un iWatch la un asemenea pret, decat daca eset contrafacut.

  Urmatoarele doua optiuni acopera preturile 100$ – 150$ si 150$ – 200$, iar aici avem un numar de voturi destul de apropiat si probabil viitorul iWatch va costa intre 100$ – 200$, acesta fiindun pret corect pentru un dispozitiv de acest gen.

2 COMENTARII

  1. Eu folosesc ca ceas un ipod nano 6 de 16 cu o curea premium si in total m-au costat 650 ron anul trecut. iWatch cred ca o sa fie peste 800.

  2. Mai trebuia de pus o varianta pentru cei ce nu sunt dispusi deloc sa-l achizitioneze, ar fi fost alte rezultate. In cazul de fata ar trebui mentionat: dintre cei dispusi sa achizitioneze un iWatch, …