Deus Ex: The Fall nu este prietenos cu terminalele jailbroken

  Deus Ex: The Fall a fost lansat in cursul zilei de ieri in App Store-ul companiei Apple si cei care au terminale jailbroken au observat rapid ca titlul nu le permite sa traga cu arma, mesajul din imaginea de mai sus fiind afisat. Chiar daca jocul este achizitionat din App Store, dar terminalul pe care este instalat a fost jailbreak-uit, mesajul de avertisment din imaginea de mai sus va fi afisat. Acesta este un sistem de protectie gandit de catre Apple, el permitand dezvoltatorilor sa nu ofere anumite functii terminalelor jailbroken, totul intr-o tentativa de a opri fenomenul piratarii.

  Partea buna este ca tweak-uri precum xCon va permit sa inlaturati verificarea facuta de Deus Ex: The Fall si sa utilizati jocul fara probleme, aceeasi metoda putand fi utilizata inclusiv in cazul altor aplicatii. Daca pentru cineva care pirateaza problema nu ar trebui sa fie suparatoare, persoanele care platesc 6€ nu vor fi prea multumite cand vor vedea eroarea din imaginea de mai sus.

Thanks to Andrei R.

Pretul initial:
Nume:
Deus Ex: The Fall

5.99

s





Developer: SQUARE ENIX Ltd
Universala
Categoria: Games


Descriere: Deus Ex: The Fall minimum requirements: iPad 3 and above, iPad Mini, iPhone 4S and above, iPod Touch 5 and above.

NOTE: Deus Ex: The Fall requires 1.6GB free space to install. Before playing Deus Ex: The Fall, we recommend closing other applications to …


Dimensiunea aplicatiei este: 770.8 Mb