Apple a dat startul procesului de fabricare al iPhone-ului ieftin

  V-am spus acum doua ore ca Apple urmeaza sa inceapa productia de terminale iPhone 5S in cursul acestei luni, insa acum aflam ca productia iPhone-ului ieftin ar fi inceput deja. Terminalul ar urma sa fie vandut la un pret cuprins intre 300$ – 400$, adica nu va fi chiar atat de ieftin precum este prezentat, cel putin nu in cazul achizitionarii impreuna cu un abonament, deoarece ar putea fi oferit gratuit impreuna cu un abonament incheiat cu un operator de telefonie mobila, situatie care se regaseste in cazul terminalelor iPhone 3GS sau iPhone 4.

He also says Apple has already begun production of its lower-cost iPhone, which he believes will sell for $300-$400, without a subsidy. At that price, it’s more a mid-tier phone, and “it will not be competitive in emerging markets,” according to Misek.

  Stiam de ceva timp ca iPhone-ul ieftin nu va fi chiar atat de ieftin precum il prezentau diversele zvonuri, stiam ca dispozitivul urmeaza sa fie disponibil pentru un pret ceva mai mare decat se asteptau majoritatea analistilor, iar Apple nu va genera foarte multa concurenta in baza sa.