Prima Pagina Apple Apple a dat startul procesului de fabricare al iPhone-ului ieftin

Apple a dat startul procesului de fabricare al iPhone-ului ieftin

  V-am spus acum doua ore ca Apple urmeaza sa inceapa productia de terminale iPhone 5S in cursul acestei luni, insa acum aflam ca productia iPhone-ului ieftin ar fi inceput deja. Terminalul ar urma sa fie vandut la un pret cuprins intre 300$ – 400$, adica nu va fi chiar atat de ieftin precum este prezentat, cel putin nu in cazul achizitionarii impreuna cu un abonament, deoarece ar putea fi oferit gratuit impreuna cu un abonament incheiat cu un operator de telefonie mobila, situatie care se regaseste in cazul terminalelor iPhone 3GS sau iPhone 4.

He also says Apple has already begun production of its lower-cost iPhone, which he believes will sell for $300-$400, without a subsidy. At that price, it’s more a mid-tier phone, and “it will not be competitive in emerging markets,” according to Misek.

  Stiam de ceva timp ca iPhone-ul ieftin nu va fi chiar atat de ieftin precum il prezentau diversele zvonuri, stiam ca dispozitivul urmeaza sa fie disponibil pentru un pret ceva mai mare decat se asteptau majoritatea analistilor, iar Apple nu va genera foarte multa concurenta in baza sa.

 • Nicul

  Va fi 399$ si gata, ceea ce e foarte bine. Apple il va prezenta ca iPhone free (moka la abonamentul americanilor adica). Daca pastreaza rezolutia ecranului si planifica un upgrade cycle la 2ani (iPhone acum are 3 ani, dupa numarul de variante disponibile) eu imi iau unul. La fel vor face si altii iar vanzarile sale le vor depasi pe cele ale iPhone-ului high-end. Nu trebuie sa ma credeti, veti vedea.

 • heroes

  la americani va avea pretul de 400 $ iar la noi vreo 450 euro sau 500.ce vom alege daca iphone-ul ieftin va veni aproape la concurenta cu noul iphone 5s.preturile in romania vor fi mult mai mari decat in state sau canada pentru ca la noi este foame de bani din partea jepcarilor din tembelefonia morbila.vom trai si vom vedea carui om de aici ii va convine sa-si ia iphonul ieftin sau noul 5s avand pretul foarte aproape zic eu intre ele cele doua telefoane.inca o data rusinica.

 • Mostwnted

  de un de atata iphone ieftin? pai si cu iphone 5 ce se va intampla daca asta “ieftin” va costa 400-450 euro? iar iphone-ul ieftin va fi mai bun sau mai slab ca iphone 5? pt ca pana la urma decat sa-ti iei un iphone “ieftin” la 400 euro, mai bine iti iei un iphone 5 si gata …

 • Mostwnted

  *de unde … nu *de un de :)) … keyboard problems 😉