iPhone 5S cu ecran de 4.3 inch ar urma sa fie lansat in aceasta toamna

  Ieri v-am spus ca iPhone 5S ar putea fi disponibil in cantitati limitate in momentul lansarii, problemele in fabricarea cititorului de amprente tinand productia in loc. Ei bine, cei de la Commercial Times sustin ca de fapt implementarea unui ecran de 4.3 inch in iPhone 5S ar fi motivul real al unei posibile intarzieri a lansarii dispozitivului, aceasta fiind prima oara cand auzim despre o asemenea schimbare. Implementarea acestui ecran mai mare ar necesita si o modificare a design-ului dispozitivului, cei de la Apple urmand a fi nevoiti sa amane lansarea programata pentru toamna acestui an.

  Desi sursa primeste credibilitate din partea celor de la cNET si Bloomberg, implementarea unui ecran de 4.3 inch in iPhone 5S pare putin probabila, mai ales ca procesul de fabricare al dispozitivului ar fi inceput deja. Apple a implementat anul trecut un ecran de 4 inch in iPhone 5, dand mari batai de cap dezvoltatorilor, iar o trecere la 4.3 inch nu ar fi chiar atat de indicata, desi piata o cere de destui ani. Apple nu face modificari atat de importante anual si nu ar fi exclus ca iPhone 6 sa aiba un ecran de 4.3 inch, insa eu unul cred ca iPhone 5S va avea in continuare ecranul de 4 inch si design-ul iPhone 5.

27 COMENTARII

  1. Pai nici nu vreau un ecran mai mare, daca il mai mareste nici nu mai imi iau iPhone..ori e telefon ori e minitableta? Daca vreau ceva mai mare imi iau tableta… E perfect asa 4″ si arată încă a telefon ..nu prea cred ca au sa faca ei asta dar deja mam supărat dinainte sa fiu sigur ca nu o vor face :)))

  2. @ Jonny asa ati spus si inainte de lansarea iPhone 5-ului, ca 3.5″ e destul si nu va trebuie ceva mai mare si ca nu o sa il mai cumparati etc..Si uite ca l’ati acceptat chit ca are 4″… “Paleta de ping-pong de la Samsung” incepe sa fie adusa usor usor si in lumea Apple si o sa fie acceptata cu toate criticile care le aveti acum..Si stii de ce? Doar pentru ca va fi Apple

  3. Nu va fi un ecran mai mare… Asta va ramane multi ani. Nu este politica apple sa schimbe dimensiunea display-ului asa curand.

  4. Nu vreau sa vb urat de iphone! Pt ca am si avut un 4s…si este un super telefon,dar……s4 de la samsung in ciuda faptului k e o paleta de ping pong nu contest…este revolutionar!!!!deja si touch ul se apropie de iphone!!!+androidul care a evoluat mult mai mult de cat Ios.Credeti ma ca de cand am incercat s4 pt.mine unu nu exista concurent pt el!

  5. Nu confundati telefonul cu smartphone-ul. Pentru un telefon e deajuns si 3.5 inch pentru ca pe telefon trebuie doar sa vorbesti si sa-ti verifici mailul. Cand vorbim de smartphone treburile se schimba. Din statistici functia de telefon a unui smartphone nu depaseste 15% din timpul total de exploatare. O persoana alege smartphone pentru multimedia iar la multimedia trebuie ecran generos.
    Asa ca terminati cu aberatiile cu ecran minuscul. Stie Apple ce are de facut.

  6. eu am luat i5 tocmai ca are ecran mai mare..deci nu m-ar deranja un 4.3 si apropo de marimea max cred ca e pe undeva la 4.7 [htc one]

  7. 4,7 pe htc one e dimensiune excelenta . Si asta pentru ca e completat de un design premium de calitatea materialelor si a faptului ca telefonul e foarte subtire ceea ce nu ii da o nota de paleta. Chiar e util un spatiu mai larg de vizionare asi utilizare a continutului . Nu va fi cumparat ca e Apple va fi cumparat pentru fiabilitate si calitate premium a materialelor.

  8. E foarte misto un ecran mai mare dar se pierde din utilizarea cu usurinta, mai ales cu o singura mana.
    Ecranul retina arata mai bine cu cat ecranul este mai mare dar avem reversul medaliei descris mai sus.

  9. Daniel, fiabilitatea si calitatea materialelor este un criteriu de prim rang la bunurile de folosiinta indelungata. Ma uit la asta cand cumpar parchet ca nu vreau sa-l schimb la anu’. Nu ma intereseaza un smartphone care rezista 15 ani, oricum peste 2 ani il dau la copii.
    La un smartphone ma intereseaza sa reprezinte varful tehnologiei, nu sa fie cu tehnologii de acum n-spe ani.
    Apple a reprezentat varful tehnologiei dar in ultimul timp din prea mult mercantilism a cam luat-o la vale. Mai traieste din renumele pe care l-a castigat in trecut. Daca nu-si revizuiesc strategia o sa ajunga cu iPhone la cota de piata a Mac-urilor. Si ar fi o mare pierdere pentru piata telefoanelor.
    Ma rog, asa vad eu lucrurile. Fiecare cu parerea lui.

  10. Ma Johny,cum naiba daca prin pastrarea aceleiasi marini dar marirea designului tu intelegi minitableta…Bai omule,va fi tot cat iphone 5 dar ecran mai mare,e atat de greu sa intelegi?
    Dar voi repede,fara sa stati sa ganditi la lucrul asta simtiti nevoia sa afrmati ca nu vrei,nu de alta dar nu cumva sa semanati cu aia de la android,asa ceva….

  11. Ce naiba am scris acolo,zaone baga si tu optiunea de editare…am scris de pe telefon si te doare capul ce mi-a iesit,era voba de marirea display-ului dar pastrarea aceluias design si marime….

  12. multi analisti destepti peste ocean

    se trezeste unu ca i-ar placea ca 5S-ul sa aibe ecran de 15″ si nu vad de ce n-ar fi chiar asta motivul pt care se intarzie! 🙂

  13. Te caci pe telefoanele cu android ca trebuie sa aiba de 3 ori mai mult ram si nuclee ca iphone-urile ca sa functioneze normal…

  14. @Popeye… Dupa o luna de folosit si 4s si HTC One eu vind 4s… Asta este, fiecare cu parerile lui… cu ce considera ca i se potriveste mai mult si cu ce’l ajuta mai mult in viata de zi cu zi.