iDevice.ro 1.2.3 update este disponibil in App Store

  Dupa o scurta perioada de indisponibilitate din App  Store, versiunea 1.2.3 a aplicatiei iDevice.ro este in sfarsit disponibila in App Store si gata pentru download. Noua versiune rezolva problemele cu landscape mode pe iPhone si iPad, reintroduce notificarile Push pentru toata lumea si cam atat. Avand in vedere ca aplicatia a fost dezvoltata cu un Xcode beta, s-ar putea sa intalniti unele mici crash-uri in versiunea pentru iPad, insa in rest problemele ar trebui sa fie rezolvate. Pentru crash-uri deocamdata nu exista vreo rezolvare, poate cu o noua versiune a Xcode se va rezolva ceva.

  Inainte sa inchei, as vrea sa imi confirmati ca primiti notificari Push cu aceasta noua versiune, inclusiv pe iOS 6/iOS 7.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb


39 COMENTARII

  1. Nu functioneaza sectiunea “cauta pe idevice.ro” din pagina de start.
    Daca vreau sa vad ce comentarii au mai fost la un articol mai vechi trebuie sa caut din pagina de web…ca sa ajung rapid la un anumit articol(titlu,etc.)

  2. Din pacate nu s-a rezolvat problema cu notificarile. Nu ma intrebati de ce, nu stiu. Pentru iOS 7 oricum nu ofera suport cei la care am serviciul de notificari.

  3. Da, s-au pus gresit niste coduri pentru push si de aia e problema. Pe iOS 7 e posibil sa nu mearga deloc pentru ca e iOS 7, e beta, nu se ofera suport pentru el.

  4. Nu stiu daca are gegatura su update-ul da ma rog… Mi-am facut un cont pe idevice ( wordpress) . Am scris userul si parola si cand dau login spune ca usernameul sau parola nu sunt valide ( pe wordpress m-am logat fara probleme). Ce sa fac ca sa ma pot loga?

  5. iPhone5, 6.1.4, fara jb
    Merge bine, landscape ok, doar ca nr. notificarilor necitite e tot mai mare, vreo 600 si ceva.
    E ok, dam 3€/luna pt. asta :-((

  6. Mie nu mi place cum se misca cand revii la ceva anterior. Paginile nu se deskid cursiv. Ai invadat cu publicitate super enervanta
    Kiar merge aiurea fata de alte aplicatii. Nu stiu eu explica tot ce nu e ok dar cred k cei de meserie stiu la ce ma refer

  7. Salut!
    Nu merg notificarile pe iPod 4G si iPhone 4S, ambele cu iOS 6.1.3, fara JB.
    Din pacate… Nu au mers nici pe primul update al aplicatiei, de anul acesta…