iPad Mini 2 cu Retina Display ar putea ajunge pe piata anul acesta multumita LG

  Zvonurile lansate pana in prezent in legatura cu iPad Mini 2, echipata cu Retina Display, dadeau de inteles faptul ca tableta urmeaza sa fie lansata abia anul viitor din cauza unor probleme cu fabricarea ecranelor sale. Un nou zvon aparut in Asia schimba totusi informatiile cunoscute pana acum, deoarece LG si-ar fi rezolvat problemele din fabrici si ar putea livra indeajuns de multe Retina Display-uri pentru a permite companiei Apple sa lanseze iPad Mini 2 chiar in luna octombrie a acestui an, insa nu va entuziasmati prea tare.

LG Display expects to ship 2.5-3 million 9.7-inch panels a month for the iPad in the third quarter of 2013, according to industry sources. The sources also added that LG is reportedly making new headway in producing Retina panel technology for use in the next-generation iPad mini, and expects to ship about 2-3 million units a month in preparation for Apple’s expected October release date.

  Ceea ce auzim acum este contradictoriu cu tot ceea ce au spus alte surse, inclusiv cea care ofera informatiile acestea, asa ca nu ramane decat sa asteptam sa vedem ce se va intampla intr-adevar. Era si este greu de crezut ca Apple va astepta pana in 2014 pentru a lansa o noua versiune a iPad Mini, din moment ce vanzarile scad, era si este greu de crezut ca va lansa un model doar cu upgrade-uri minore anul acesta, asa ramane doar sa vedem ce are in plan compania americana.