Prima Pagina Apple Apple testeaza iPhone-uri cu ecrane mai de 4 inch si tablete iPad...

Apple testeaza iPhone-uri cu ecrane mai de 4 inch si tablete iPad cu ecrane de 13 inch

  Apple testeaza, impreuna cu partenerii sai, iPhone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch, dar si tablete iPad cu ecrane ce au o diagonala apropiata de 13 inch. Compania americana testeaza aceste produse de ani de zile pentru a vedea daca lansarea lor ar ajuta-o sa atraga un numar mare de consumatori, insa deocamdata nu a reusit sa produca vreo versiune a lor care sa merite lansata pe piata. Apple exploreaza optiuni noi si pentru ca producatori precum Samsung au avut succes mare cu smartphone-uri ce au diagonale de pana la 6 inch si o parte a actualilor posesori de iDevice-uri cer acelasi lucru.

In recent months, Apple has asked for prototype smartphone screens larger than 4 inches and has also asked for screen designs for a new tablet device measuring slightly less than 13 inches diagonally, they said. Whether either design will make their way to market is unclear. The Cupertino, Calif., company routinely tests different designs for its products as it refines them during development. The company also changed its offerings of the iPhone and iPod last year to include larger screens, while adding a variant of the iPad with a smaller display.

  Inaintea lansarii iPad, Apple a testat ecrane de diverse marimi pentru tabletele sale si abia anul trecut a decis sa aduca pe piata iPad Mini cu ecran de 7.9 inch. Testele facute de catre Apple pentru produse cu acest gen de ecrane ar putea avea drept rezultat lansarea unor iDevice-uri cu ecrane de diagonale mari in viitor, insa nu ar trebui sa va faceti foarte multe sperante de pe acum. In functie de evolutia pietei Apple va lua decizia de a continua sau termina dezvoltarea acestor prototipuri, iar daca in cativa ani trendurile se vor schimba, noi nu le vom vedea vreodata.

 • Grim

  Piata cere asa ceva (ecrane mari la smartphoneuri) ar trebui sa lanseze mai multe iphoane cu diagonale de la 4 pana la 5 inch si tablete de la 8 pana la 12 inch , se gasesc o gramada de cumparatori garantat iar la marja lor de profin sincer nu inteleg ce ar avea de pierdut

 • Crom

  @Grim – Nu intelegi pentru ca nu ai cunostinte. Pentru toti cei care au rabdare, desi ma indoiesc ca vor avea multi, recomand lectura asta: http://stratechery.com/2010/apple-innovators-dilemma/ si veti intelege de ce totul e cum e.

 • Cristi

  Trebuie sa iau un smartphone nou. Am dat o fuga prin magazinele de profil, studiind ce e pe piata. Sincer, dupa ce am tot frecat telefoanele concurentei, TOATE cu diagonala peste 4 inch, iphonul 5 mi s-a parut minuscul. Poate ca se simte mai bine in mana, dar experienta unui ecran generos cantareste mai mult. Ce sa mai spun despre 4s-ul meu…Vorbesc strict despre marime.

 • Malus

  pai asta este problema, Apple nu respecta trendul.. trebuia sa lanseze un iphone cu ecran mult mai mare de acum 3 ani daca se mergea pe principiul trendului. Sunt foarte conservatori, au avut un mare boom acum 2-3 ani si respecta reteta dar in curand o sa cada rau de tot cu acelasi kkt de telefon