Apple confirma indirect lansarea iPhone 5S si a unor noi modele ale iPad

Apple Think Different

  Exact precum acum 3 luni de zile, in cadrul conferintei pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru Q3 2013, Tim Cook si al sau CFO, Peter Oppenheimer, au confirmat indirect faptul ca in toamna ne asteapta o serie de produse noi, foarte interesante. Pana acum s-a zvonit ca iPhone 5S, iPad 5, iPhone Lite, MacBook Pro Retina Display si iMac ar urma sa isi faca aparitia in cursul lunii septembrie, iar cei de la Apple au confirmat indirect, prin afirmatiile lor, faptul ca in toamna anului 2013 vor lansa o gama noua de produse importante si nu putem sa ne gandim decat la cele prezentate anterior.

We are really excited about the upcoming releases of iOS 7 and OS X Mavericks, and we are laser-focused and working hard on some amazing new products that we will introduce in the fall and across 2014.

  Era destul de clar ca in aceasta perioada Apple urmeaza sa isi lanseze noile produse, avand in vedere ca vanzarile incep sa stagneze si Apple are nevoie de o improspatare a ofertei sale. Nu stim deocamdata in ce perioada a lunii septembrie vom vedea produsele noi, insa probabil in august sau la inceputul lunii vom afla.