Prima Pagina Apple Cumperi un MacBook Pro si primesti o tableta iPad Mini gratuit sau...

Cumperi un MacBook Pro si primesti o tableta iPad Mini gratuit sau 900 RON reducere!

 

  Daca va aflati in proces de cautare si achizitionare a unui MacBook Pro, atunci va aduc in atentie o promotie interesanta care merita luata in considerare, mai ales ca ea ar putea fi conceputa in premiera in Romania. Cei de la evoMAG s-au hotarat sa vanda un model al MacBook Pro oferind o tableta iPad Mini cadou. MacBook Pro 15 inch non Retina este vandut de catre evoMAG la pretul normal, insa bonus clientii primesc o tableta iPad Mini 16 GB care are un pret de vanzare de pana in 1500 RON, in functie de magazinul in care o cautati, promotia fiind disponibila in aceasta pagina.

  Separat de evoMAG, cei de la eMAG ruleaza o promotie similara pentru iPad Mini, insa ofera o reducere de 900 RON la achizitionarea aceluiasi produs, promotia fiind disponibila in aceasta pagina. Separat de acest model, cei de la eMAG au promotii la diverse modele ale MacBook Pro, reducand preturile cu pana la 10%, iar in aceasta pagina le veti gasi pe toate.

 • Valentin

  Thank you bro!
  Exact ce imi trebuie!

 • George

  Trebuie sa lichideze stocul inainte sa apara noile modele.

 • Niceman

  Ciudat e pretul lor de achiziție ca doar nu le vand sub… Asta inseamna ca au profituri destul de mari daca isi permit astfel de promotii

 • Aurelian

  Romania, promotiile si marea prosteala: in App Store Spania acest model costa cam 8.000 ron iar in Romania este 10.000 ron. Diferenta este de 2.000 ron iar pretul tabletei este de 1.500 ron. In final marea “promotie” este o mare minciuna tipic romaneasca, nu ofera nimic gratis, ba mai mult, este si mai scump cu 500 ron.

 • anonimous

  @Aurelian, un reseller nu va pueta avea preturi ca un Appstore, e logic, trebuie sa isi scoata si el un profit, ca doar nu e un simplu vanzator.

 • Mircea

  Anonimus gresiiit! In italia in toate magazinele (mediaworld, euronics etc) toate produsele apple au acelasi pret ca in applestore

 • Aurelian

  @anonimous, ce spui tu poate este logic in Romania, nu si in alte tari civilizate. Cand mi-am cumparat iPad 2-ul, am fost la OFII, care este un reseller autorizat Apple in Spania si am platit 399€ in timp ce in Apple Store pretul era tot de 399€. Si exemplele pot continua.

 • Aurelian

  @anonimous, te inseli foarte tare. In Spania, la resellerii autorizati Apple sunt aceleasi preturi ca si in AppleStore. Ceea ce tu numesti a fi ”logic” este doar o mare mizerie romaneasca pe care o practica comerciantii romani.

 • anonimous

  Voi enumerati tari cu Appstore, aici sunt doar ei. Nu poti sti ce preturi ar avea nu Appstore. Acolo au aceleasi preturi pentru ca lumea s-ar duce si ar lua direct de la sursa. Asa si in america e mai ieftin decat in ue.