Prima Pagina accesorii Carcasa iPhone Lite este comparata cu iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 3GS...

Carcasa iPhone Lite este comparata cu iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 3GS si iPod Touch 5G (Video)

[youtube]http://youtu.be/44biradk84Y[/youtube]

  iPhone Lite urmeaza sa fie lansat oficial in cursul lunii septembrie de catre compania Apple, insa pana atunci vedem o noua comparatie a carcasei sale, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 3GS si iPod Touch 5G fiind folosite in clipul video de mai sus. iPhone Lite ar urma sa fie mai subtire decat iPhone 4S, dar mai gros decat iPhone 5, ar urma sa aiba un design similar cu la iPod Touch 5G, cel putin la baza, are butoane modificate pentru volum si lock, are locasul sim pozitionat intr-o orientare diferita, dar per total vorbim despre un dispozitiv conceput pentru a avea un aspect ieftin.

  Se preconizeaza ca Apple ar urma sa lanseze acest produs la un pret de 300$ – 400$ in SUA si echivalentul in euro in Europa, dar in cazul achizitionarii cu un abonament, el ar trebui sa fie disponibil gratuit.

 • yoyoo29

  la noi nu va fi gratuit :))))

 • Andrei M.

  Foarte util pentru cine doreste stabilitatea oferita de Apple (Hardware+software), dar nu isi permite unul dintre cele noi.

 • Marius

  Dacă apare iPhone lite pe piața, numele “iPhone”, va deveni la fel de comun precum “Galaxy”.

 • Rbr

  Mare gresala fac lansand acest iPhone lite…de fapt cred ca pe cei de la Apple nu-i mai interesează decat propriile buzunare,in rest își cam baga p..a in visul lui Steve

 • heroes

  la noi nu ca se va da gratis la abonament acest iphone lite dar se va da si un samsung galaxy s 4 tot gratis la un abonament de vreo 100 de euro pe luna.calculati 24 de luni si vedeti cat va da.

 • Theodor

  Sper sa nu fie pe piata ca sa nu isi cumpere toti nespalatii.