Ashton Kutcher vorbeste despre ratarea unei intalniri cu Steve Jobs si apare intr-una dintre importante scene ale filmului jOBS (Video)

[youtube]http://youtu.be/ZvqIwUperU0[/youtube]

  Ashton Kutcher, actorul care il intruchipeaza pe Steve Jobs in pelicula jOBS si omul care ar putea promova PC-uri pentru Lenovo, a fost prezent ieri in celebra emisiune The Tonight Show, moderata de catre Jay Leno. Actorul si-a exprimat regretul in legatura cu ratarea unei intalniri cu Steve Jobs, intalnire care trebuia sa aiba loc cu doar 6 luni inaintea decesului sau. El sustine ca a fost profund marcat de catre decesul fostului CEO, decizia de a il personifica in pelicula jOBS fiind strans legata de sentimentele sale fata de Steve Jobs.

  Separat de explicatiile sale, in ultima parte a clipului veti vedea o reconstituire a momentului in care Steve Jobs este anuntat ca trebuie as renunte la proiectul pentru Mac-ul Lisa, acesta fiind unul dintre motivele pentru care el a fost inlaturat de la conducerea companiei Apple. In Romania pelicula jOBS va avea premiera pe data de 23 august.