Prima Pagina Concept iPhone Lite apare intr-un nou concept care ar trebui transformat in realitate...

iPhone Lite apare intr-un nou concept care ar trebui transformat in realitate (Video)

[youtube]http://youtu.be/aOvUT6so64M[/youtube]

  Desi stim cum va arata iPhone Lite-ul pe care Apple urmeaza sa il lanseze anul acesta, pentru viitor compania ar putea invata ceva din clipul video de mai sus, in el cei de la t3 prezentandu-ne viziunea lor cu privire la design-ul pe care ar trebui sa il aiba viitorul terminal. Nu stiu ce parere aveti voi despre dispozitiv, nu conteaza ce specificatii tehnice au gandit graficienii pentrua cest clip, insa as design-ul, imi place.

 • dragos

  Nu inteleg de ce esti asa de convins ca stii cum va arata noul iPone Lite.
  Modelul ala prezentat de chinezi este cea mai mare intoxicare a presei din anul acesta.
  Parerea mea este ca daca noul Lite va arata ca in filmele/pozele chinezilor, Apple va avea mari probleme pana anul viitor. Dar eu sustin ca este doar o abureala.
  Buna ideea conceptului…Daca ar fi fost dupa mine, iPhone-ul ieftin trebuia construit pe structura noului iPod, chiar daca ar fi canibalizat vanzarile acestuia din urma (oricum se vinde prost iPod-ul pentru ca este scump).

 • heroes

  pentru un model care se vrea mai ieftin ca si pret arata bine dar daca-l facea dupa modelul ipod 5g era si mai tare si aveau si mai multe “succesuri” la vanzari cum au de obicei apple cand scot modele noi la diferite idevice-uri.oricum ar fi sunt sigur ca apple vor scoate un model de iphone lite sa fie pe placul tuturor dar mai trebuie putin asteptat.

 • Seby

  Si care e diferenta intre unu de genu asta si un samsung? :)))))

 • dragos

  @seby Aici e problema. Acesta e mai urat decat Samsung-ul!

 • Micu

  Rezolutia 1024×576 nu poate fi acceptata de Apple pt ca trebuie rescrise toate aplicatiile. iOS nu stie sa scaleze rezolutiile ca Android. In plus dpi 290 este sub standardul Apple.
  In rest, policarbonatul ala mi se pare superb. Nu credeam pana nu am vazut. Un iPhone superb.