adidas Snapshot – prima aplicatie din App Store capabila sa iti spuna forta cu care sutezi in minge si ce viteza atinge ea (Video)

0

[youtube]http://youtu.be/KEe6jDpm7uU[/youtube]

  adidas Snapshot este o aplicatie lansata de catre cei de la Adidas in App Store, iar daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca ea aduce o functionalitate extrem de interesanta, unica in App Store, conform companiei. Folosind camera principala a iDevice-urilor, aplicatia ne permite sa filmam loviturile aplicate mingilor de fotbal, insa in baza unor algoritmi ea calculeaza: viteza sutului, unghiul din care este lovita mingea, viteza mingii, dar si durata ei de zbor. Toate inregistrarile sunt salvate in aplicatie si pot fi partajate rapid pe retelele de socializare, astfel incat prietenii vostri sa vada cat de puternici si experimentati sunteti.

  • Poti filma lovitura
  • Aplicatia calculeaza viteza, unghiul si durata de zbor a balonului
  • Poti pastra rezultatele si inregistrarile tuturor suturilor
  • Si iti poti compara rezultatele cu cele ale lui Gareth Bale
  • Poti reda video in timp real si slow-motion si poti adauga efecte vizuale
  • Bineinteles, poti distribui fotografiile si inregistrarile din aplicatie pe Facebook, YouTube si Twitter

  Rezultatele calculate de catre aplicatie pentru voi pot fi comparate cu cele ale lui Gareth Bale, unul dintre cei mai buni atacanti ai ultimei editii a Premier League. Separat de calcule si rezultate, aplicatia va da posibilitatea de a reda clipurile video in slow-motion pentru a va analiza si imbunatati pasii de sut, insa daca sunteti cu adevarat talentati, atunci puteti adauga efecte vizuale clipurilor video inainte de partajarea pe retelele sociale. adidas Snapshot este disponibila gratuit in App Store si fie ca jucati fotbal sau nu, va recomand sa o incercati!

  Pentru a descarca aplicatia trebuie sa apasati pe butonul Descarca din App Store.

Pretul initial:
Nume:
adidas Snapshot

Gratuit

s

Developer: adidas AG
Categoria: Health & Fitness


Descriere: Time to discover how fast you kick a football and share it with the world – adidas SnapShot is the worlds first football tracking software on your smartphone.

Record your kicks with friends and discover the speed,…


Dimensiunea aplicatiei este: 18.0 Mb