iOS 7 beta 4 a fost lansat de catre Apple!

  Confirmand informatiile de astazi, Apple a lansat in aceasta seara iOS 7 beta 4 pentru toate iDevice-urile compatibile. Noul build vine la 3 saptamani distanta de iOS 7 beta 3, problemele generate de exploatarea portalului dedicat dezvoltatorilor fortand Apple sa amanane lansarea programata saptamana trecuta. Separat de acest build, Apple intentioneaza sa mai lanseze doua versiuni beta ale iOS 7, urmand ca lansarea versiunii GM sa aiba loc in luna septembrie, cea finala urmand a ajunge in iTunes la doua saptamani distanta.

  Puteti face OTA Update la iOS 7 beta 4 daca aveti deja instalat iOS 7 beta 3, iar daca doriti sa va inregistrati UDID pentru a putea instala fara probleme iOS 7, atunci va recomand sa accesati aceasta pagina. Detalii despre ceea ce include iOS 7 beta 4 veti afla printr-un articol dedicat.

UPDATE: Toate noutatile le puteti descoperi in acest articol.

58 COMENTARII

  1. @Dragos s-a descarcat foarte repede..la preparing a stat vreo 4 minute!
    @ Sam – eu cred ca are..un release normal e in jur de 1 giga cu tot filesystemul si aplicatiile.
    aici, un sfert din release doar modificari..eu cred ca sunt destule

  2. sunt la 50% din bara de dupa reboot..indata-s gata si revin!
    ce sper eu este ca sa nu aiba vreun superbug ca beta 2 care sa te puna sa faci restore ca atunci e munca aiurea pt noi:) si la altii..probleme din cauza activation lockului

  3. Ce am observat pana acum, au pus un > la Slide to unlock si au mutat butonul de HDR in aplicatia de camera in rest… mai nimic..

  4. pt inceput
    slide to unlock …alta culoare
    notificationu in lock – schimbata sageata cu o liniuta
    dupa unlock tel…nu mai apare acel blur pe background la tranzitie..

  5. pt inceput
    slide to unlock …alta culoare
    notificationu in lock – schimbata sageata cu o liniuta
    dupa unlock tel…nu mai apare acel blur pe background la tranzitie..
    schimbat putin butonul de apelare/dismiss

  6. So far, so good. Nu are lag-uri in rest am observat aceleasi lucruri ca tovarasii de mai sus. Autonomia bateriei ma intereseaza

  7. dar tot se incalzeste la incarcat… in timp ce am instalat beta4 am pus la incarcare si tot cald este in partea de sus… (iphone 4s)

  8. – un pic modificata interfata
    – ceasul
    – functia search iphone
    – mail
    – passbook
    – buton apelare
    – mult mai bine optimizat, se misca mai rapid
    – cand sunteti sunati – ARATA CRIMINAL !!!!

  9. Salut. As avea si eu o intrebare, daca se poate. Am pus beta3 pe un i4s cu metoda descrisa in articolul respectiv. Daca am trecit inapoi pe 6.1.3, ma mai lasa sa pun beta3 si sa fac update ota la beta4. Multumesc anticipat. Cu respect

  10. …ok..as vrea sa pun si eu beta 4…..momentan am iOS 6.1.4. …….updatez la ios7 beta 2…..dar cam atat! check for update….”your software is up to date”!!! ce as putea sa fac pt a pune beta 4? multumesc!