iOS 7 beta 4 va fi lansat astazi, doua versiuni beta urmeaza sa apara inaintea celei GM care va fi lansata in septembrie

  V-am spus ca astazi Apple urmeaza sa lanseze iOS 7 beta 4 pentru posesorii de IDevice-uri si acest lucru se dovedeste a fi adevarat. In portalul dedicat dezvoltatorilor au fost, pentru cateva momente, publicate link-urile de download ale noii versiuni beta, insa acum ele sunt inactive. Link-urile care au fost publicate in portalul dedicat dezvoltatorilor indica faptul ca build-ul este mai nou decat cel disponibil acum pentru iDevice-uri, deci vorbim despre iOS 7 beta 4 si il vom avea disponibil diseara pentru download.

  Separat de aceste informatii aflam ca Apple pregateste inca doua build-uri beta ale iOS 7, iar versiunea GM urmeaza sa fie lansata in septembrie. In functie de data la care va fi lansata versiunea beta, versiunea finala va veni la doua saptamani dupa ea, deci in perioada septembrie ar trebui sa avem versiunea finala a sistemului de operare. In aceeasi luna ar trebui sa fie lansat si iPhone 5S, noul iPhone venind cu iOS 7 final instalat, iar datele de lansare ale celor doua dispozitive sunt strict legate intre ele.