iPhone 5 vs Nokia Lumia 1020 vs Samsung Galaxy S4 vs Nokia Lumia 925 vs HTC One vs Lumix GH2 – comparatia camerelor (Video)

  Nokia Lumia 1020 este cel mai nou smartphone produs de catre finlandezi, iar cei de la phonearena s-au gandit sa faca o comparatie intre camera sa si cele ale iPhone 5, Samsung Galaxy S4, Nokia Lumia 925, HTC One si Panasonic Lumix GH2. In testele facute de catre ei, terminalul iPhone nu a ocupat vreodata locul 1, nici macar in cazul inregistrarii clipurilor video, un domeniu in care Apple a imbunatatit constant terminalele sale. Intregul test il puteti vizualiza pe website-ul celor phonarena, insa va spun inca de pe acum ca marele castigator este Nokia Lumia 1020.

[youtube]http://youtu.be/0Y2rUX5jufY[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/8NXF_K79jNg[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/tLdRjuJ1mR0[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/XxdbUQYcbGc[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/Z45YQryXHd4[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/G97XU-nVQkw[/youtube]

7 COMENTARII

  1. lumia 1020 si dupa one iar imediat s4,asa mi se pare oricat de fan Apple as fi sa recunoastem ce e peste dar totusi are si 5-ul un an de cand e pe piata si se tine destul de bine

  2. Lumia 1020 clar, dar surprinzator htc one cu 4 megapixeli si senzor mai mare de lumina se tine bine, si s4 e bunicel noaptea…(ziua in lumina rupe:D), iar iphone(sa vedem 5S la camera)

  3. Unii cred ca nu vad prea bine si nu inteleg ce inseama o camera de telefon!!!

    Hai sa vedem care dintre ele are totusi claritatea cea mai buna!!
    intradevar Nokia la claritate le bate perfect pe toate… dar langa el l as aduce pe iP5 pentru claritate! daca ne uitam la primul semafor care arata timpul in scadere pe lumina rosie .. observam ca nokia 1020 se vede cel mai bine urmat din urma de iP5 urmat dse GH2, iar pe S4 si ONE le as clasa pe ultimul loc pentru ca claritatea lor lasa de dorit… nici nu poti sa distingi la acel semafor daca este MANA pentru stop sau este counter-ul
    cat despre S4 sincer sa pierzi vremea cu nu focalizeaza !!! deja le bate pe toate!!