Apple si Motorola convin sa renunte la 14 brevete de inventie invocate intr-un proces din SUA

  Apple si Motorola sunt doua dintre companiile cu cele mai multe procese deschise in lumea intreaga, insa recent ele au convenit ca 14 brevete de inventie invocate intr-un proces din SUA sa nu mai faca parte din cererile lor de chemare in judecata. Cei de la Apple au renuntat la 6 brevete de inventie invocate in proces, Motorola a renuntat la inca 8, iar in final raman 8 brevete pe care instanta va trebui sa le analizeze si in baza pretentiilor celor doua companii va trebui sa judece si sa ia o hotarare in privinta lor.

Yesterday (Monday, July 29 2013) Apple and Motorola filed a stipulation to dismiss a total of 14 patents from the Miami case. Apple had previously dropped two patents (though it reserved some rights subject to what happens on appeal), so the case was down from 24 to 22 patents. Under yesterday’s stipulation, Motorola drops eight patents and Apple withdraws six, restoring parity. Subject to the court’s (very likely) approval of this stipulation, either party will be asserting four patents going forward.

  Apple si Motorola mai au deschise destule procese in SUA si in alte tari de pe glob, insa deocamdata niciuna dintre companii nu pare dispusa sa renunte la majoritatea pretentiilor invocate si nu exista indicii care sa dea de inteles ca ele s-ar afla in discutii private pentru rezolvarea problemelor.