Apple are probleme cu procesul de publicare a aplicatiilor in App Store

  In curand se vor implini doua saptamani de cand portalul Apple dedicat dezvoltatorilor nu este 100% functional, iar in afara imposibilitatii de a accesa anumite sectiuni ale sale, unii dezvoltatori reclama faptul ca aplicatiile sunt publicate greu. Conform povestii unui dezvoltator, el a fost nevoit sa astepte nu mai putin de 11 zile pana in momentul in care Apple i-a trimis un email prin care il anunta ca exista probleme cu procesul de revizuire si publicare a aplicatiilor, perioada de timp fiind neobisnuita pentru App Store.

We are currently reviewing an app that you submitted for inclusion on the App Store, and want to let you know that the review process will require additional time. We apologize for the delay and will provide you with an update on the status of your app as soon as possible.

  Exista uneori momente in care Apple publica greu aplicatii trimise spre review, insa in general este vorba despre o verificare amanuntita a aplicatiilor, lucru care nu se intampla acum. Avand in vedere problemele pe care portalul dezvoltatorilor le-a avut si inca le are, intarzierea in publicarea aplicatiior are legatura cu procesul de refacere a portalului si daca va gandeati sa trimiteti o aplicatie pentru publicarea in App Store, atunci ar trebuis a va pregatiti pentru o perioada lunga de asteptare.