iPhone 5S va avea un chip A7 conform iOS 7 beta 4

  iOS 7 beta 4 este sursa pentru informatii extrem de interesante si aseara s-a aflat ca iPhone 5S urmeaza sa ruleze un chip A7 conceput de catre Apple. In interiorul codului sursa al sistemului de operare a fost descoperita o intrare care denota faptul ca iPhone 5S urmeaza sa utilizeze un chip A7 cu procesor ce are codul S5l8960X produs de catre Samsung. Actualul iPhone 5 utilizeaza un chip A6 cu procesor ce are codul S5l8950X, chip-ul A6X are un procesor cu codul S5l8955X, deci descoperirea de aseara ne spune clar ca Apple pregateste un chip complet nou.

  Alegerea celor de la Samsung pentru fabricarea sa nu este surprinzatoare, Apple avand nevoie de coreeni pentru a produce indeajuns de multe componente pentru propriile terminale. Din pacate deocamdata nu stim ce performante ne va aduce acest nou chip, impreuna cu al sau procesor, insa nu stim nici daca Apple va decide sa utilizeze si un chip grafic cu trei sau patru nuclee. In ciuda acestor necunoscute, stim acum ca iPhone 5S va avea chip-ul A7, ramane doar de vazut cand va fi lansat terminalul pe piata.

  Acum cateva zile iOS 7 beta 4 ne-a dezvaluit ca Apple testeaza un iPhone 5S cu cititor de amprente, iar aseara s-a descoperit ca Apple testeaza o versiune a iPad Mini 2 care are chip A6, dar nu are Retina Display.