YouMP3 ne permite sa convertim clipurile video YouTube in MP3-uri direct din iDevice-uri

  YouMP3 este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar pentru utilizatori el aduce noi optiuni pentru transformarea in MP3-uri a clipurilor video disponbile pe reteaua de video sharing YouTube si nu numai. Aplicatia utilizeaza o serie de servere ale dezvoltatorilor pentru a tranforma clipurile video in fisiere MP3, ele fiind apoi descarcate in terminalele noastre. Aplicatia ne permite sa cautam clipuri video pe YouTube, ne permite sa le previzualizam direct din ea, ne permite sa verificam melodia convertita inainte de a o descarca si, extrem de important, ne permite sa transferam melodiile in aplicatia Music a iDevice-urilor, sau in folderele cu ringtone-uri.

YouMP3 is the perfect app to download music from Youtube, using external servers manages to turn the videos hosted on this service to MP3 so you can transfer all the songs to your music library in a simple way. Among the main features of the application you can include:

  • YouTube integrated search.
  • Ability to share what you are looking in your social networks.
  • Convert the videos to MP3 and then be able to download them.
  • Pre watch videos in the browser.
  • Integrated Download Manager and also a very complete player to play all your downloads.
  • Option to check the converted song before downloading.
  • Ability to import the downloaded songs to the music native application or put songs as ring-tones (BETA)

  In ceea ce priveste website-urile care convertesc continutul, vorbim despre Youtube-mp3.org, vidtomp3.com, listentoyoutube.com si flvto.com. YouMP3 este o solutie foarte buna pentru convertirea clipurilor video in MP3-uri, iar in Cydia veti gasi tweak-ul gratuit in repo-ul BigBoss.