Prima Pagina Apple Nokia ataca din nou iPhone 5 printr-o reclama dedicata Nokia Lumia 925...

Nokia ataca din nou iPhone 5 printr-o reclama dedicata Nokia Lumia 925 (Video)

[youtube]http://youtu.be/PqfEE_X5cpQ[/youtube]

  In cadrul unei campanii de promovare a terminalului Nokia Lumia 925, cei de la Nokia au lansat un nou spot publicitar prin care parodiaza terminalul iPhone 5. Cei de la Nokia lauda capacitatea propriului terminal de a inregistra poze extrem de bune si desigur ca ataca incapacitatea terminalului de a inregistra poze la fel de bune. Cei de la Nokia au incercat sa reproduca un spot publicitar lansat in aprilie de catre Apple sub denumirea Photos Every Day, in el compania americana prezentand faptul ca zilnic iDevice-urile sale inregistreaza milioane de poze.

  Nokia are os trategie conform careia spera sa atraga clienti promovand capacitatea terminalelor sale de a inregistra poze foarte bune, iar un studiu facut recent in Romania demonstreaza faptul ca in unele tari camera inca este principalul cirteriu pentru alegerea unui smartphone.

 • N’Cris

  Stia cred ca oamenii sunt niste fotografi zilnici care umple cloudu de giga de poze…vai de capu lor

 • bogdanstefan

  si vor sa ma faca sa cred ca acele poze sunt facute cu nokia si/sau neprelucrate deloc?! :))

  nice try nokia

 • bogdanstefan

  si vor sa ma faca sa cred ca acele poze sunt facute cu nokia si/sau neprelucrate deloc?! :))

  nice try nokia!!!

 • Pingback: FaceTime Every Day - Apple lanseaza un nou spot publicitar pentru promovarea iPhone 5 (Video) | iDevice.ro()

 • Florin

  E clar…se vede disperarea celor de la Nokia, pacat….chiar au fost buni la vremea lor, dar au apus din punctul meu de vedere! Merg pe mana inginerilor Apple, fie ce-o fi pana la capat!!!

 • Cristi

  Adevarul e ca Nokia chiar face poze mai bune. Dar serios acum, de ce ai cumpara un smartphone doar pentru a face poze cu el…?

 • totomess2001

  Abtine-te N’Cris cu teoriile tale, oameni isi iau Tel cu o camera cat mai buna tocmai ca nu se dau mari fotografi sa le atarne DSLR-urile pe la gat cand merg in parc …

 • N’Cris

  @totomess2001 – si tu esti cel cu sondajele din magazinele de profil ? A zis careva de DSLR ?
  ideea era, daca nu era desen sa te prinzi, ca Nokia merge doar pe un atu care e si asa subtire,
  adica la ce meniu oribil in OS au, crede-ma ca statisticile o spun, poa sa fie ea camera cand androidul e mai preferat…deci nu am zis marca de telefon.
  Asa calasa tu DSLRu acasa sa nu faci intindere la gat si admirati supermega pozele trase cu mega Nokia !