Hungary & Romania – iGO primo update aduce noi harti pentru Romania

  Hungary & Romania – iGO primo este versiunea speciala pentru Romania si Ungaria a aplicatiei iGo Primo cu ajutorul careia putem utiliza un sistemd e navigatie profesional pe iDevice-urile noastre. In cursul acestei seri aplicatia a fost actualizata de catre dezvoltatorii sai, noua versiune aducand o serie de harti actualizate, atat pentru Romania, cat si pentru Ungaria. Hungary & Romania – iGO primo contine harti detaliate ale oraselor din Romania, dar si ale drumurilor care le interconeceaza, fiind una dintre cele mai utile si bune solutii de navigatie prin GPS disponibile in App Store.

The latest maps are available now! Update your iGO app and navigate with fresh maps to make sure you reach your destination safely, wherever you go in the world.

  Hungary & Romania – iGO primo este disponibila in format universal.

Pretul initial:
Numele:
Hungary & Romania – iGO primo app

16.99

s





Developer: NNG Global Servic…
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: *** THE NEXT GENERATION OF NAVIGATION: iGO primo app is here to get where YOU want to be when you want to be***

iGO primo app – powered by the same tried-and-trusted iGO Engine used in millions of GPS na…


Dimensiunea aplicatiei este: 584.3 Mb


23 COMENTARII

  1. E foarte bun pretul
    Cred ca il iau
    Acum fara jail este mai greu cu navigatia
    Acum drept fiind google maps te scoate din necaz cand ai nevoie dar parca tot Navigon ramane no 1

  2. Sygic pare initial gratis dar dupa cca 2 sapt iti cere sa cumperi voice+ care e 65€. Igo e util ptr cei care sunt deja deprinsi cu acesta. Cea mai completa harta imi pare Navigon-ul, dar necesita cumparata. Pana intr un final- nu sunt atat de sarac sa imi iau lucruri ieftine.

  3. @Mr Universe intentia mea nu a fost sa dezimformez, eu l-am descarcat gratis : Sygic GPS Navigation: All regions by Sygic a. s. https://itun.es/ro/YCv4I.i. Incearca sa fi mai politicos cum a fost Itsy Bitsy si vei avea de castigat. Nu te arunca cu cuvinte inainte sa gandesti. Multumesc.

  4. Dintre toate aplicatiile care nu necesita conexie de net mi se pare cel mai onorabil igo. Desi in unele situatii m-a invartit in cerc chiar in tara prin constanta si bucuresti. Evident ca era o zona foarte intortocheata cu stradute multe si scurte. Recomand cu incredere igo.

  5. Ca si pret e chiar ok ptr ce ofera, dar daca pleci din tara e cam trist cu Igo.
    Sygic e ok in Bucuresti, dar in tara cu adevarat e slabut, strazi principale, unele centrale chiar fara nume

  6. Eu folosesc navigon de un an si ceva in Austria si se comporta foarte bine. Am folosit si igo ca sa fac o comparatie intre cele doua. navigon a avut rezultate mult mai bune.

  7. Eu folosesc Navigon, este cel mai bun. Mai am si iGo Europe, dar nu e cine stie ce… nu am jailbreak, nu mai folosesc asa ceva de 1 an si jumatate cred… telefonu merge blana… un 4S.

  8. Sunt pe Sygic si vreau sa va spun ca pt Bulgaria si Grecia mai ales este f tare. Rămâne sa il vad si pt România 🙂 . Pentru un GPS Free fara necesitate conexiune internet eu zic ca este no1!

  9. Sygic pt Bulgaria si Grecia mai ales este f tare. Rămâne sa il vad si pt România 🙂 . Pentru un GPS Free fara necesitate conexiune internet eu zic ca este no1!

  10. eu tot Sygic am ,l-am descarcat gratis, mi-a aratat pana si drumurile de piatra, chiar daca nu le stie numele, iti face traseul,in oras tre sa fii atent dar dupa ce te obisnuiesti cu el e ok

  11. Desi mi-am cumparat iGO Eastern Europe, inca regret Navigon.
    Am calatorit anul acesta prin Bulgaria si Grecia si daca vrea cineva sa se bazeze doar pe iGo ii spun sa isi ia si o harta, nu vreau sa intru in delatii.

  12. salutare, stapanesc un iphone 4S si as vrea sa stiu care program vi se pare mai util pt romania, acoperire la nivel de strazi, tot ! Si binteles sa mearga offline sa utilizeze doar GPS-ul nu si 3G-ul !

  13. Eu am testat navigonul in belgia, romania, bulgaria si grecia si a fost impecabil. Navigon il am pe jail dar am si igo eastern europe cumparat oficial, navigon mi se pare mult peste. Pe langa harti chiar si faptul ca pot descarca in telefon map by map ceea ce am nevoie este super ok. Nu ma obliga sa tin 2-3 GB stocati ca sa-i folosesc de 2-3 ori pe an.

  14. Eu am instalate atat copilot live pro..waze cat si igo 2.0….si pot zice ca ,copilt momentan e superior decat igo pentru samsung note n7000….copilot se poate instala pe orice android nu are problema cu rezolutia cum e igo….deci pot instala…si copilot sa aveti memorie ca am acces la toate hartile…