Prima Pagina iPad Microsoft ataca tableta iPad intr-un nou spot publicitar pentru Microsoft Surface (Video)

Microsoft ataca tableta iPad intr-un nou spot publicitar pentru Microsoft Surface (Video)

[youtube]http://youtu.be/fNpmhcYodwI[/youtube]

  Desi Microsoft Surface nu a generat vanzari bune pentru Micosoft, compania pierzand bani prin producerea tabletei, iata ca, campania de atacare a iPad continua. Spotul publicitar de mai sus a fost lansat in aceasta seara de catre Microsoft, iar in el compania ne spune ca Microsoft Surface este superioara iPad deoarece are un stand cu tastatura fizica integrata, are ecran cu diagonala mai mare, are Microsoft Office inclus in Windows, ofera posibilitatea de a face mai multe lucruri simultan, ofera posibilitatea de a conecta accesorii prin USB si este mai ieftina. Pana acum nu foarte multa lume s-a aratat atrasa de aceste reclame si viitorul nu se prezinta a fi chiar atat de grozav pentru Microsoft.

 • you

  Spotul este destul de copilaresc …nu cred ca o sa convinga multa lume sa dea buzna in magazin sa o cumpere..totusi eu am ales sistemul Win8(varianta full) in detrimentul iOS-ului la capitolul tablete si trebuie sa recunosc ca vine cu avantajele ei fata de iPad.

 • cond0r

  Parerea mea este ca cine a conceput aceasta reclama, nu si-a atins aproape deloc scopul de a promova surface.

  1. Imi arata ca tabletele au aceeasi grosime
  2. Tableta iPad este mai usoara.
  3. iPad are dimensiunea perfecta de utilizare in mod Landscape & portrait. Surface folosita in mod portrait arata ridicol.
  3. iPad este prezentata ca tableta folosind touch-ul, iar surface este prezentata ca laptop, cu stand si tastatura, lucru pe care il poti oricum face si cu IPad (in cazul acesta eu consider ca mai bine imi iau un laptop care ruleaza un OS mai performant + aplicatii desktop).

  Singurele lucruri bine punctate in favoarea Surface, au fost multitasking-ul si conectivitatea. Dar iPad puncteaza prin multitudinea de aplicatii dedicate si un OS mai bun.

  Microsoft prin aceste reclame arata ca un pechinez care latra la un caine de talie mare care il ignora elegant.

 • CataP97

  cond0r foarte bine zis

 • Cristi

  conectivitatea in plus cu ce?

  Surface NU are optiune de SIM…nu ai internet oriunde…

 • Paul

  are usb
  poti baga orice modem pe usb cu sim in el…..de la operatorii care au asa ceva…..

 • Deleteplz

  hmm…raspunsul Apple ar trebui sa fie:
  http://www.youtube.com/watch?v=ByCyqSROGf0
  🙂

 • CisForChina

  Daca faceau reclamele astea cand au lansat Surface si il vindeau la pretul la care il vand azi, ar fi vandut tot inventarul. Cam tarziu acum, ‘the hype’ is over

 • Ion

  Who cares?