Prima Pagina Apple Utilizatorii prefera design-ul iOS 7, si-ar dori un cititor de amprente in...

Utilizatorii prefera design-ul iOS 7, si-ar dori un cititor de amprente in locul parolelor

  iOS 7 contine numeroase modificari ale design-ului si desi la inceput multi utilizatori n-au fost chiar atat de multumiti de ceea ce a gandit Apple pentru ei, se pare ca lucrurile s-au schimbat destul de mult in doua luni. Un studiu derulat online timp de cateva saptamani de zile compara principalele elemente ale interfatei de utilizator a iOS 7 si iOS 6, iar majoritatea utilizatorilor prefera iOS 7 si noutatile sale. Printre cele mai populare elemente ale iOS 7 se numara Notifications Center-ul, LockScreen-ul, barele de meniu, insa unii inca prefera status bar-ul, tool bar-ul si toggle-urile disponibile in momentul de fata in iOS 6.

  In ceea ce priveste cititorul de amprente, majoritatea utilizatorilor ar prefera ca el sa fie utilizat pentru a inlocui parolele diverselor conturi ale iTunes Store-ului, si nu numai. Desi pana acum s-a descoperit ca Apple ar intentiona sa utilizeze cititorul de amprente pentru a debloca terminalele, a face poze, etc, insa utilizatorii si-ar dori sa uite de parole si sa utilizeze amprentele pentru a se loga oriunde si a cumpara orice. Ca sa fiu sincer, mi-as dori ca acest cititor de amprente sa faca toate lucrurile mentionate anterior, insa e imposibil deocamdata sa inlocuim logarea in conturi cu citirea amprentei, dar poate in viitor lucrurile se vor schimba.

 • Lucian 4.2

  Las-o incolo de treaba. Chiar asa? Utilizatorii prefera designul iOS 7?
  Peste un an o sa aud ca utilizatorii prefera telefoanele de 5 inch! Cand Apple va scoate asa ceva, desigur.

 • daniel

  Motto-ul apple era . Publicul vrea ce le oferim . E normal sa doreasca orice le ofera numai sa fie noutate . Dar sincer imi place designul ios7 poate e si obinuinta insa e clar noutate si prinde . Sunt functii utile si obisnuinta e foarte rapida .

 • KlaudiNhO

  Si ce faci daca la un gratar te frigi la deget ??? 🙂

 • Sebi

  @KlaudiNhO Banuiesc ca detii un Samsung Galaxy. Continuand cu tonul pe care l-ai dat, ce te faci cu Eye Tracking-ul (nu stiu cum se numeste oficial, si nici nu-mi pasa) daca iti scoate cineva ochii ? 🙂

 • Ion

  @sebi Nu ai simtul umorului
  @klaudiNhO Mai ai inca 9!

 • skull

  Cititor de amprente, da poate inca o modalitate de urmarire si control al populatiei. Nu va mai trebui sa treci pe la politie pentru ca amprenta ta sa ajunga intr-o baza de date.

 • djcata

  pai amprenta ta ar trebui sa se afle intr-o baza de date