WhatsApp Messenger lanseaza o functie care ne permite sa trimitem mesaje vocale prietenilor

[youtube]http://youtu.be/i3I_7H1mByA[/youtube]

  WhatsApp Messenger a anuntat recent ca a depasit pragul de 300 de milioane de utilizatori lunari activi ai aplicatiei, ca peste 31 de miliarde de mesaje sunt trimise in fiecare zi, impreuna cu peste 325 de milioane de poze care sunt trimise zilnic. Bun, trecem de la statistici la o noua functie implementata de catre companie in aplicatia WhatsApp Messenger, aceasta oferind utilizatorilor posibilitatea de a trimite mesaje vocale oricui. Practic utilizatorii vor avea in interfata de mesaje un buton al unui microfon, acesta permitand inregistrarea unui mesaj vocal care va fi trimis catre respectivul contact, iconita acestuia urmand a se modifica in momentul in care interlocutorul il asculta.

  Noua functie va fi lansata in urmatoarele 24 de ore pe toate paltformele in in care aplicatia este disponibila, toti utilizatorii urmand a avea acces la ea aproape simultan. Functia este aflata in proces de dezvoltare de mai bine de 6 luni de zile, co-fondatorul companiei coordonand echipa care a dezvoltat-o. Deocamdata nu se stie cati utilizatori ar urma sa o utilizeze si cate mesaje ar urma sa fie trimise zilnic prin aplicatie, insa probabil vorbim despre zeci sau sute de milioane de mesaje trimise tot timpul.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.6 Mb