Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger lanseaza o functie care ne permite sa trimitem mesaje vocale...

WhatsApp Messenger lanseaza o functie care ne permite sa trimitem mesaje vocale prietenilor

[youtube]http://youtu.be/i3I_7H1mByA[/youtube]

  WhatsApp Messenger a anuntat recent ca a depasit pragul de 300 de milioane de utilizatori lunari activi ai aplicatiei, ca peste 31 de miliarde de mesaje sunt trimise in fiecare zi, impreuna cu peste 325 de milioane de poze care sunt trimise zilnic. Bun, trecem de la statistici la o noua functie implementata de catre companie in aplicatia WhatsApp Messenger, aceasta oferind utilizatorilor posibilitatea de a trimite mesaje vocale oricui. Practic utilizatorii vor avea in interfata de mesaje un buton al unui microfon, acesta permitand inregistrarea unui mesaj vocal care va fi trimis catre respectivul contact, iconita acestuia urmand a se modifica in momentul in care interlocutorul il asculta.

  Noua functie va fi lansata in urmatoarele 24 de ore pe toate paltformele in in care aplicatia este disponibila, toti utilizatorii urmand a avea acces la ea aproape simultan. Functia este aflata in proces de dezvoltare de mai bine de 6 luni de zile, co-fondatorul companiei coordonand echipa care a dezvoltat-o. Deocamdata nu se stie cati utilizatori ar urma sa o utilizeze si cate mesaje ar urma sa fie trimise zilnic prin aplicatie, insa probabil vorbim despre zeci sau sute de milioane de mesaje trimise tot timpul.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 14.6 Mb


 • Ciprian

  Eu o am de ieri .

 • Nicos

  La mine nu mai functioneaza de la ultimul update. Atunci au lansat si varianta cu playa la un an. Probabil vor sa fie sters de tot pentru a-l reinstala. In acest fel sa poata contoriza primul an free.

 • Sergiu

  De ce nu pot sa instalez aceasta aplicatie,nici pe bani,din România nu se poate. Știe cineva cum as putea reuși. Va multumesc.

 • marius

  Pe android e de peste un an functia asta… Nu stiam ca ios nu o are

 • So

  Androidul are de mult timp functia.

 • Vlad

  @Nicos nu conteaza de cate ori reinstalezi…conteaza doar daca l-ai achizitionat inainte de a deveni gratuit si ti-ai inregistrat numarul de telefon…